MAISDOOLHOF

Wagenberg in Brabant

Elke weekend geopend in de vakantie

Van vrijdag tot en met zondag

Yes. Het maisdoolhof is weer open op vrijdag, zaterdag en zondag.

Reserveren

Toernooi

Elke vrijdag in de zomervakantie van 10:00 - 14:00 & 15:00 - 17:00

Speciaal voor kids tussen de 7 en 11 jaar hebben we elke vrijdag een paintball en lasergame toernooi, waarbij we ook het maisdoolhof spelen

Zomerprogramma

Leuk voor het gezin

Uitdagend activiteiten voor jong en oud

Wij hebben voor elke groep een leuk spel bedacht in het mais. Kids tot en met 6 jaar kunnen op zoek gaan naar kleurenstempels. Vanaf 7 jaar ga je gezellig met je ouders de superhelden proberen te vinden. Vanaf 8 jaar mag je zelf verdwalen in het mais en wordt het moeilijker. Er komen vragen en opdrachten bij. Doordat we verschillende levels hebben, is het ook uitdagend voor volwassenen.

Spellen

Buitenspelen


Kinderfeestje

Maisdoolhof

Wil je graag een kinderfeestje organiseren in het Maisdoolhof na de zomervakantie, dan is dit mogelijk zolang het mais er staat. Dit is meestal tot eind september.

Maisdoolhof kinderfeestje

Groepsuitje

Familiedag of teamuitje

Het maisdoolhof is een leuke invulling voor een familiedag, teamuitje of een bedrijfsuitje. Dit spel kan in jullie programma verwerkt worden. Super leuk en uniek.

Mogelijkheden

Vakantieactiviteiten

Voor jong en oud

In het maisdoolhof hebben we voor verschillende leeftijden uitdagende spellen gemaakt. In de zomervakantie kun je met het gezin en kids gezellig langs komen. Voor de kids tot en met 6 jaar hebben we een stempel bingo uitgezet. Vind jij de 5 helden die een kleur hebben verstopt? Laat het zien door je vinger te stoppen in de kleurenstempel. De uitdaging is om samen met papa of mama  binnen een uur alle vingertoppen te versieren. 

Voor de kids tot en met 12 jaar krijg je een stuurkaart mee met cijfers erop. Dit keer moet je op zoek naar cijfers die corresponderen met superhelden, disney figuren en pokémons.  Over deze helden krijg je vervolgens vragen als je de uitgang nog weet te vinden binnen 30 minuten. Je geheugen wordt op de proef gesteld. Je strijdt hierbij tegen een ander team. Wie beantwoord de meeste vragen goed?

Ben je nog wat jaartjes wijzer, dan gaan we kijken hoe goed je rekenskills zijn. Je krijgt sommen mee, waar de getallen zijn vervangen door verstopte figuren in het maisdoolhof. Je moet dus eerst deze helden vinden, om vervolgens te kunnen rekenen. Deze variant is ook het leukst als je in teams strijdt. Dit kan al vanaf 1 tegen 1, maar met hoe meer vrienden des te leuker. Fanatiekelingen spelen het in 30 minuten. 

Is een rebus meer iets voor jou? Dan kun je op zoek naar letters in het doolhof.  Leuk als je met heel het gezin bent. De kleintjes zoeken de figuren en met hulp van de ouders moet hier een kloppende zin uitkomen. Heerlijk op het gemak puzzelen, voor als je met het gezelschap bij elkaar wilt blijven. De meeste lossen het op binnen een uur. 

Naast letters, getallen en afbeeldingen kun je ook landen zoeken. Deze dienen dan weer gekoppeld te worden aan hoofdsteden, inwoners of bijvoorbeeld het meest voorkomende eten. Test hoe het is gesteld met je algemene kennis en wellicht leer je nog wat over de wereld. 

Kortom we hebben een doolhof aan spellen bedacht, die je los in de vakantie kan komen spelen of na de zomer met je kinderfeestje of tijdens een familiedag.

Doolhof

Spellen
 • 3 tot 6 jaar: stempel bingo
 • 7 tot 12 jaar: disney legend quiz
 • 12 jaar en ouder: reken breinbreker
 • Alle leeftijden samen: familie rebus
 • 8 jaar en ouder: landenkennis
 • Heel de zomer geopend
 • Woensdag toernooien
 • Kinderfeestje of familiedag
 • Terras geopend
Maisdoolhof brabant

Reserveren

Laat weten dat je komt!

Stap 1:
Kies een mooie dag


Vrijdag tot en met zondag geopend


Mail of bel

Stap 2:
Verdwalen in het mais


Kom langs, speel, drink, eet en geniet


Locatie bekijken

Stap 3:
Nagenieten


Blijf hangen in de Poldertuin


Vragen over het maisdoolhof

De meest gestelde
De kosten zijn 5 euro persoon. Kids tot en met 3 jaar zijn gratis. Op locatie kun je betalen.

GROEPSUITJES HEEL HET JAAR MOGELIJK

Vanaf 10 personen

Zakelijk

Evenementen

Vrienden en familie

Uitjes

Scholen

Alle leeftijden

 • Schooluitje
 • Schoolkamp
 • Introductiedagen
 • Klassenuitje
 • Jaarafsluiting
 • Sportdag