Polderevents bestaat 10 jaar-9

Polderevents bestaat 10 jaar!

In Brabant, Herfst, Highlights, November, Uitjes, Voedselbos ontwerp, Wagenberg by Rico

Super trots dat we al 10 jaar mogen buitenspelen en dat onze boerderij is uitgegroeid tot een prachtige evenementenlocatie.

2011 is waar het allemaal begon: met jeugdig enthousiasme van twee broers en een rugbybal in de voorwei van de boerderij. We gaven destijds op scholen clinics om onze sport te promoten. Al snel volgde de vraag of we ook een kinderfeestje konden organiseren en hiervoor een geschikte locatie wisten. Jazeker, onze eigen farm waar we net met heel het gezin naartoe waren verhuisd.

Na het feestje organiseerden we met kerst ons eerste familieuitje waar zowel jong als oud aan mee kon doen. Dit was het begin van Polderevents.

Een concept waar we buitenspelen met alle leeftijden. Dit combineren we met Brabantse gezelligheid en lekker eten. De stal uit 1856 verbouwden we tot een prachtige horeca locatie met een landelijk terras, een sfeervolle festivaltent en een BBQ area waar we met 150 man in elk seizoen kunnen genieten. Het grasveld is geëvolueerd naar een activiteitenterrein met 100 verschillende teambuilding & fun spellen. Een combinatie van actieve en rustige games die je in teams tegen elkaar speelt, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur. Elke seizoen spelen we buiten en bij regen doen we dit onder onze grote festivaltenten.

Polderevents bestaat 10 jaar-1
Polderevents bestaat 10 jaar-2
Polderevents bestaat 10 jaar-3
Polderevents bestaat 10 jaar-4

Zo geven we onder andere kids een onvergetelijke verjaardag, teamuitje of schooluitje. Tieners een toffe school intro, volwassenen een mooi vrienden of bedrijfsuitje en senioren een familiedag waar iedereen aan mee kan doen. Polderevents viert met al haar gasten het leven en daar zijn we super trots op!

En dit hebben we niet alleen gedaan. Want zonder onze lieve familie, vrienden, team, leveranciers en natuurlijk alle organisatoren en deelnemers waren we niet waar we nu zijn. Daarom een heel grote DANKJEWEL naar jullie allemaal!

Afgelopen week hadden we een feestweek om de afgelopen 10 jaar te vieren. We zijn met ons geweldige team een paar dagen naar Texel geweest en zaterdag sloten we dit af met een top jubileumfeest waar we eerst met z’n allen symbolisch een boom hebben geplant in ons voedselbos, lekker borrelden, genoten van de BBQ en live muziek.

Polderevents bestaat 10 jaar-5
Polderevents bestaat 10 jaar-6
Polderevents bestaat 10 jaar-7
Polderevents bestaat 10 jaar-8

We kunnen nu weer vol energie verder met het uitbouwen van ons levensproject. Zo zijn we druk bezig met het aanplanten van nieuwe bomen en struiken in ons voedselbos, beginnen we met de bouw van onze nieuwe vergaderruimte + ons eigen kantoor én starten we met het versieren voor onze kerstuitjes met winter BBQ's en kookworkshops. 

En dat is nog maar wat er voor de komende weken en maanden op de planning staat. Nu al heel veel zin in de komende 10 jaar, hopelijk net zo mooi als de afgelopen 10 jaar.

Speel buiten en geniet! 

Bekijk hier alle actie foto's die zijn gemaakt.

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto's door Tamara Uittenboogaard