Foto’s Zomerspelen

In Brabant, Evenementen, Juli, Uitjes, Wagenberg, Zomer, Zomerspelen by Rico

Wat kijken wij terug op een mooie dag! Wat waren de zomerspelen weer fantastisch! Bij deze weer een groot applaus voor alle vrijwilligers én alle kids die zo fanatiek de spellen deden! Dankjewel!

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de 3e editie van de Polderevents Zomerspelen. 110 kinderen waren deelnemer aan deze editie en probeerden nieuwe spellen zoals het maisdoolhof uit en deden natuurlijk weer mee aan het mega watergevecht.

Tijdens het vrijspelen werd er al goed gebruikt gemaakt van de polderarena waar de kinderen zich konden uitleven met een potje voetbal. Ook gingen ze hard aan de slag met het bouwen van een zo'n hoog mogelijke bamboe toren. Dit lukte aardig, want na een uurtje bouwen al waren ze al op een meter of 7 hoog!

Tijdens de competitie van het sterkste kind van Wagenberg werd op 4 onderdelen gekeken wie het sterkst was: het verste gooien met een autoband, het langste hangen aan een spijkerbroek, het snelste rennen met jerrycans en zo lang mogelijk een zwaar gewicht voor zich houden.

De medailles zijn gewonnen door:
1e prijs: Jord Martens
2e prijs: Remco Stoop
3e prijs: Sanne van Oosterhout

Na de pauze was het tijd voor de teamspellen! 10 teams gingen de strijd met elkaar aan. Overal op het veld hoorde je verschillende strijdkreten en het aanmoedigen van mede spelers en team coaches. Na ruim 3 uur samenwerken, nat worden, klimmen, klauteren en natuurlijk verdwalen in het maïsdoolhof was de strijd gestreden en ging team 2 er met de winst vandoor!

Zoals elk jaar sloten we weer af met een mega watergevecht. Dit betekende duizenden liters water, 120 waterpistolen, 300 sponsen, 1 speelveld en 10 minuten alle remmen los om elkaar nat te gooien.

Al met al weer een super dag, bedankt!

Groetjes en tot de winterspelen.
Team Polderevents

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto's door Tamara Uittenboogaard