Rugby kinderfeestje Rik

In 10 jaar, Brabant, Herfst, Kinderfeestjes, Raamsdonksveer, September, Uitjes by Rico1 Comment

Rik uit Raamsdonkveer wilde eens wat anders dan voetbal, namelijk rugby!  Afgelopen woensdag leerde zij tacklen, beuken, samen te werken en de Haka.

Rugbyfeestje Rik 10 jaar!

Woensdag 19 september was het eindelijk zover en mocht Rik zijn feestje vieren voor zijn 10e verjaardag. Om deze dag op een leuke manier te vieren, had hij gekozen voor een rugby feestje bij Rico en Tommy. Nou dat hebben ze geweten, onze knullen en meiden!

Om 14.00 uur werden we verwacht en kregen we een korte uitleg. Hierna konden de feestgangers meteen aan de slag en werd er begonnen met een warming up en diverse technieken. We hadden super geluk met het weer en wat hebben we gelachen! Nooit geweten dat een koprol maken met een rugbybal zo lastig kon zijn! Ook konden de jongelui eens kijken of ze goed waren in opdrukken en de stormbaan.

Wat iedereen super leuk vond, was het leren tacklen met de tacklebag. Lekker naar beneden duiken op die gele zak, helemaal gaaf. Hierna moesten de technieken natuurlijk op elkaar worden uitgeprobeerd. Dat ging nog niet helemaal vlekkeloos, maar gaf wel een hoop lol!

Na de afsluitende tacklebag-race was het alweer tijd voor de cadeautjes en frietjes.

Nog gauw even op de trampoline en bij de dieren kijken. Hierna was het helaas echt tijd om naar huis te gaan. Maar wel allemaal met een echt rugbydiploma op zak!

Rico en Tommy, ontzettend bedankt voor de leuke middag!

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Danielle Lemmers

Comments

 1. Hoi Rico,

  De foto’s zijn echt leuk geworden!

  Ik heb nog een stukje geschreven over het feestje.
  Nogmaals bedankt voor de leuke, sportieve middag. De kinderen waren echt enthousiast!

  Groetjes,
  Ans Heesters

Leave a Comment