Rugby Kinderfeestje Thijmen 8 jaar

In 8 jaar, Brabant, Etten-Leur, Herfst, Kinderfeestjes, September, Uitjes by Tommy1 Comment

Een paar weken geleden had Thijmen besloten dat hij voor zijn 8e verjaardag graag men zijn vriendjes wilde rugbyen. Ik heb toen gezocht op internet en contact opgenomen met Rico. Snel kreeg ik een enthousiaste reactie terug dat dat zeker mogelijk was. En afgelopen vrijdag 23 september was het zover.

Op deze stralende vrijdagmiddag waren we van harte welkom bij Rico thuis. In de eerste instantie een klein beetje teleurstelling bij Thijmen dat het niet op de rugbyclub kon, maar bij het zien van deze mooie locatie én feest’schuur’ was dit volledig onnodig!

Na het ontvangen van de cadeautjes en een heerlijk plakje cake met heel veel versiersels én slagroom, ging het beginnen. Eerst allerlei stoere oefeningen, die door alle kinderen, groot en klein, fanatiek werden uitgevoerd, eindigde de sportactiviteit met een heus potje rugby!

Rico en Tommy wisten de kinderen te enthousiasmeren, sportief te laten spelen en daadwerkelijk de beginselen van het rugbyspel bij te brengen. Als afsluiting lekkere frietjes én een cadeautje voor alle kinderen: een bidon met snoepjes én 6 gratis lessen rugby.
Tommy en Rico en familie nogmaals hartstikke bedankt voor deze hele leuke middag én de foto’s!!

Sjoerd & Lieselotte (ouders Thijmen)

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes!

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Een paar weken geleden had Thijmen besloten dat hij voor zijn 8e verjaardag graag men zijn vriendjes wilde rugbyen. Ik heb toen gezocht op internet en contact opgenomen met Rico. Snel kreeg ik een enthousiaste reactie terug dat dat zeker mogelijk was. En afgelopen vrijdag 23 september was het zover. Op deze stralende vrijdagmiddag waren we van harte welkom bij Rico thuis. In de eerste instantie een klein beetje teleurstelling bij Thijmen dat het niet op de rugbyclub kon, maar bij het zien van deze mooie locatie én feest’schuur’ was dit volledig onnodig! Na het ontvangen van de cadeautjes en een heerlijk plakje cake met heel veel versiersels én slagroom, ging het beginnen. Eerst allerlei stoere oefeningen, die door alle kinderen, groot en klein, fanatiek werden uitgevoerd, eindigde de sportactiviteit met een heus potje rugby! Rico en Tommy wisten de kinderen te enthousiasmeren, sportief te laten spelen en daadwerkelijk de beginselen van het rugbyspel bij te brengen. Als afsluiting lekkere frietjes én een cadeautje voor alle kinderen: een bidon met snoepjes én 6 gratis lessen rugby.
    Tommy en Rico en familie nogmaals hartstikke bedankt voor deze hele leuke middag én de foto’s!!

Leave a Comment