Senioren uitje (65+) - oud ISPC’ers uit regio Brabant

Senioren uitje (65+) – oud ISPC’ers uit regio Brabant

In Brabant, Lente, Mei, Teamuitjes, Uitjes by Rico

“Hoort zeg het voort, deze gelegenheid is voor herhaling vatbaar” waren de wijze woorden van de boeker voor het gepensioneerde team van de ISPC (inmiddels bekend als de Hanos) na afloop van hun senioren uitje.

Veel bedrijven doen aan uitstapjes zoals sportdagen en teambuilding, maar weinig bedrijven organiseren nog iets voor het personeel dat met pensioen is gegaan. Vrij uniek, waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren!

De jongste was bijna 70 en de oudste deelnemer was 92 jaar werd mij verteld toen ze langs kwamen om te bekijken wat de mogelijkheden waren. Nog nooit eerder hadden wij zoveel mensen tegelijk in die leeftijdscategorie op bezoek gehad. Met een luisterend oor vroeg ik wat de wensen waren en wat ze graag zouden willen doen.

Meteen zijn wij aan de slag gegaan en bedachten de bingo-minute-to-win-it-show, waar men punten kon verdienen als zij muziek- en de tekeningen goed wisten te raden.

Verder hadden we het nieuwe spel memory in het groot gemaakt en deden ze het morse code spel. Allemaal laagdrempelige activiteiten die met deze leeftijdsgroep hilarisch werden. Tijdens de pauze kon iedereen biljarten, sjoelen, darten en andere gezelschap-spellen spelen.

Ik heb enorm gelachen en veel geleerd. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

Groetjes,
Rico

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard