Stage lopen in de sport

En recreatie

Wij organiseren actieve groepsuitjes voor jong en oud, waarbij buitenspelen centraal staat. Dit doen we heel het jaar met veel plezier en onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en stagiaires.


Ontmoet ons team

Leuke activiteiten

Voor alle leeftijden

Wij hebben veel leuke spellen voor actieve groepsuitjes. De activiteiten zijn een combinatie van teambuilding & fun. Tijdens de stageperiode help je naast het opbouwen en opruimen ook met het bedenken en begeleiden van al deze activiteiten.

Activiteiten

Mooie locatie In Brabant

Omgeving Breda en Oosterhout

Onze boerderij ligt in Wagenberg aan de A59. Een klein dorpje tussen Breda en Oosterhout in het mooie Brabant. We zijn makkelijk met de auto & fiets te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is op 20 minuten lopen.


Locatie

Buitenspelen


Leren & werken

Doorgroeien naar instructeur

Wij zijn een erkend leerbedrijf waar we stagiaires opleiden door veel buiten te spelen. We houden rekening met leerdoelen van school en de ambities van de stagiair. We investeren veel tijd in de ontwikkeling van de leerling met de hoop dat ze uiteindelijk willen blijven werken als zelfstandig instructeur.

Hoe regelen we dat?

Horeca & Terreinonderhoud

Van BBQ'en tot grasmaaien

Groepsuitjes kunnen worden uitgebreid met een lekker eten en een borrel. Al onze instructeurs & stagiaires helpen ook na de spellen op deze terreinen mee. Het onderhouden van onze evenementenlocatie doen we ook met ze allen.

Eten & drinken

Stage lopen bij Polderevents

Dé evenementenlocatie van omgeving Breda
Ben jij op zoek naar een leuke stageplek in de buitensport, leisure of recreatie? Dan is ons concept hiervoor perfect geschikt. Jaarlijk hebben wij honderden evenementen voor jong en oud die allemaal begeleid worden door onze enthousiaste instructeurs. Dit vind plaats op ons eigen evenemententerrein dat is ingericht met teambuilding en fun activiteiten. Tevens is er een horeca gedeelte met een terras en bbq area om na te genieten. Voor al deze groepsuitjes zijn we op zoek naar stagiaires die ons willen helpen dit goed te laten verlopen en het vak buitenspelen willen leren. Wij zijn een erkend stage leerbedrijf die als doel heeft iedereen die hier wilt stage lopen zo goed te begeleiden dat ze hier na de stageperiode als bijbaantje willen blijven werken om nog verder door te groeien. Lijkt dit je een leuke stageplek ontvangen we graag een mailtje met je motivatie om langs te komen.
Motivatie sturen

Pluspunten

& belangrijk
  • Met humor groepen kunnen aanspreken
  • Enthousiast activiteiten kunnen begeleiden
  • Natuurlijk overwicht op de groep
  • Gastvrij en klantvriendelijke instelling
  • Teamplayer en kan zelfstandig opereren
  • Harde werker en leergierig
  • Woonachtig in omgeving
  • Voltijd stage
Groepsfoto stage lopen in de sport bij Polderevents
Trainingsdag stage lopen in de sport bij Polderevents
Training stage lopen in de sport bij Polderevents
Opleidingsdag stage lopen in de sport bij Polderevents

Vragen

FAQ

Mail ons als jouw vraag er niet tussen staat.

Stage lopen in coronatijd

RIVM & onze werkwijze

Stage lopen in coronatijd is mogelijk en hanteren altijd de huidige RIVM richtlijnen. Dit wijzigt helaas regelmatig en bekijk hiervoor ook de coronaproof uitjes pagina die we na elke persconferentie z.s.m updaten. Kun je het daar niet op vinden mag je altijd mailen.

Hoe boek ik een schooluitje

In 3 stappen

Kies een mooie dag

Stap 1

Mail de gewenste datum en tijd. Wij laten zo snel mogelijk weten of er nog beschikbaarheid is. Indien dit het geval is zetten wij het kosteloos een week in optie.

Selecteer een pakket

Stap 2

Wij werken met tijdsblokken waarin we zoveel mogelijk activiteiten doen. De minimale duur is 2 uur en de maximale duur is 6 uur op locatie. In de deze tijd zitten de pauzes al verwerkt.

Vul gegevens in

Stap 3

Maak het pakket compleet met eten en drinken en vul een schatting van het aantal personen in. Alles is nog in de optie periode kosteloos te wijzigen. Vul vervolgens de gegevens in en verstuur de optie.

Stage buitenspelen

Lijkt dit je leuk?
Stuur ons je motivatie en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Motivatie mailen