Teambuilding Brabant - NTBO ledendag

Teambuilding Brabant – NTBO ledendag

In April, Bedrijfsuitjes, Lente, Teambuilding, Uitjes by Rico14 Comments

“Ik wist niet wat ik moest verwachten en zag het actieve gedeelte niet zitten, maar ik neem mijn woorden terug, want het was FANTASTISCH!”

Tijdens de vele interessante sprekers werd het publiek af en toe eraan herinnert dat ze later die dag nog gingen sporten. Je hoorde dan elke keer een groepszucht van “moet dit nou?” (Heerlijk die enthousiaste groepen altijd.. :P)

Teambuilding Brabant
Het was namelijk de eerste dag met teambuilding in Brabant voor de leden van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Vele borrels en sprekers hebben zij al meegemaakt, maar een echte teambuildingssessie hadden zij met hun collega’s in de branche nog niet gedaan. Ik kon hun houding dus niet kwalijk nemen, want het is ook best spannend 😉

Na de pauze en sprekers die een beetje waren uitgelopen was het dus aan ons, om van deze groep in een korte tijd een team te maken en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. De teams werden op basis van leeftijd gemaakt. Uiteraard, zoals altijd, vonden sommige het niet eerlijke teams. Ik, als scheidsrechter en coach, vertelde ze dat dit goed kwam en dat ik vertrouwen in het team had 😀 De dames namen dit met een glimlach op en de wedstrijd kon beginnen!

De zucht van in de ochtend veranderde in een oerkreet tijdens de eerste spelletjes. De zeskamp onderdelen werden gespeeld alsof het de Olympische Spelen waren. Rode kopjes, voorover gebogen leunend op de knieën en hijgende leden. Toen wist ik het zeker. Dit gaat een mooie dag worden 😀

Van actief bezig zijn naar mindgames en weer terug naar teambuildings-activiteiten. Zo liepen we van links naar rechts over het evenemententerrein. In de pauze kon iedereen nog even wat meer moed indrinken, want tijdens het laatste gedeelte streden we voor 2 punten per onderdeel, wat betekende dat iedereen nog kon winnen.

Het zonnetje kwam door en iedereen werd nog fanatieker. De instructeurs zagen verschillende mensen proberen vals te spelen, maar gelukkig hebben we niemand een rode kaart hoeven geven.

And the winner is…
De groepen begonnen langzaam binnen te stromen en de scores werden opgeteld. Het moment was daar. Iedereen zat lekker te genieten van een drankje en een paar topartiesten die live muziek aan het maken waren. De bbq draaide ondertussen op volle toeren en iedereen had honger en was benieuwd naar de winnaar. Door de organisatie werd in me oren gefluisterd dat nummer één als eerst mocht aanvallen en natuurlijk zouden zij met eeuwige roem in de trouwbranche rondlopen. De tromgeluiden werden door iedereen erbij verzonnen en daar kwam het: “Op derde plaats is geëindigd… team nummer: 1. Chapeau!”

En toen gebeurde er iets wat nog niet eerder is gebeurd in de geschiedenis van Polderevents, namelijk: een gedeelde eerste plek voor team 7 en 8.

Altijd leuk om zoveel mensen blij maken, alleen moest dat nog wel worden uitgevochten met een ouderwets potje spijkerslaan.

De opdracht was simpel: één keer slaan, raak of mis en dan de hamer doorgeven. Diegene die als eerste de spijker er in heeft WINT! En ja, toen begon het. Alle normen en waarden van een volwassene gingen van het veld. Beide teams deden er alles aan om elkaar af te leiden en alles wat de tegenstander deed was natuurlijk niet eerlijk. 😉 HEERLIJK om naar te kijken.

Maar zoals de wijze Henny Huisman al een geruime tijd zingt: “ER KAN ER MAAR EEN DE WINNAAR ZIJN. En dat was niemand minder dan team nummer 7! GEFELICITEERD!

Leuk om te weten: dit was het team dat naar me toe kwam bij het begin om te vertellen dat de teams niet eerlijk waren verdeeld. 😉

Alle leden van de NTBO, BEDANKT VOOR DE LEUKE DAG.

Hieronder de foto’s. Veel kijkplezier en een en reactie zou leuk zijn!

Groetjes Rico,
namens Polderevents en de dames van de catering 😉

Foto’s door Tamara van Blik en Bloos

Comments

 1. Hallo Danielle,

  Ik wil jou en alle andere van jouw team, graag bedanken voor de geweldige dag die wij gehad hebben.
  Ondanks de kou, hebben wij genoten. Het sportieve gedeelte was ook heel leuk. Onze complimenten voor jouw zonen.

  Nogmaals, bedankt.

  Groeten,
  Anita Wittmaekers en Chantal

 2. Hoi Danielle,

  Mag ik jou en je team/familie nogmaals bedanken voor jullie gastvrijheid een enorm gezellige dag. Ik heb het erg naar mijn zin gehad!

  Tot een volgende keer !

  Hartelijke groet,
  Mike van Bemmelen

 3. Danielle,

  Wat een leuke dag hebben we gehad. Veel informatie en veel nieuwe contacten en natuurlijk de winst van team 7 gaf net dat extra stukje waarmee de dag niet meer kapot kon.. Nogmaals mijn complimenten voor je zoons waarop ze het aanpakken. Erg leuk met een enorme inzet en plezier iets om zeker trots op te zijn.

  Gr Maurice

 4. Goedemorgen Daniëlle en team van de NTBO en Polderevents,

  Wat was het gisteren een leuke dag! Helaas kon ik in verband met een afspraak met een bruidspaar niet de hele dag blijven, maar ik heb veel leuke foto’s voorbij zien komen.
  Het was top georganiseerd, goede opkomst, leuke onderwerpen die werden besproken en ook nog een mooie bos bloemen als verrassing.

  Dank je wel!

  Tot snel weer.
  Liefs, Astrid

 5. Hallo Danielle en anderen,

  Graag bedank ik jullie voor de leuke, informatieve en ontspannend ledendag van gisteren. Ik vond het gezellig en ben blij dat ik gekomen ben. De flyers liggen inmiddels al in de bespreekkamer, de eerste twee zijn al uitgedeeld.
  Dank voor de goede zorgen, goede organisatie en ook complimenten aan de leuke wijze waarop Polder Events de spellen en barbecue hebben verzorgd.
  Nogmaals dank en graag tot ziens!

  Met vriendelijke groet,
  Mathijs Gulpers

 6. Dank je wel Danielle Lemmers en NTBO voor een waanzinnige ledendag en bedankt voor de mooie bloemen ook van Richard van der Boon, eigenlijk moesten ze voor jou zijn.

  Liefs Richard en Mascha

 7. Wat een Übergezellige dag @NTBO Ledendag bij Polderevents – erg bedankt Nederlandse TrouwBranche Organisatie voor de geweldige organisatie, teambuilding activiteiten, de lunch en BBQ. We hebben veel gelachen en genoten.

 8. Beeeetje spierpijn vandaag maar dat hadden we er voor over #wearethechampions!

 9. Inspirerend, verfrissende en gezellige ledendag gehad van de NTBO. Danielle, Tamara en alle anderen bedankt!

 10. Hartelijke dank voor de goed verzorgde en leuke ledendag!

 11. Het was een topdag. En niet alleen omdat TheperfectWedding in het winnende team zat!

Leave a Comment