Kinderfeestje Tobias – 10 jaar uit Breda – Smokkelspel

Kinderfeestje Tobias – 10 jaar uit Breda – Smokkelspel

In 10 jaar, April, Breda, Lente, Uitjes by Rico

Tobias vond zijn kinderfeestje vorig jaar zo leuk dat hij gewoon nog een keertje terug kwam. Vorig jaar wist hij alle rugby onderdelen al de baas te zijn. Dit jaar gingen we voor een wat grotere uitdaging, namelijk: het smokkelspel in het donker!

Nadat de 2 teams: De Kabouters tegen De Tommy-Teletubbies gemaakt waren, gingen we van start. Tijdens de hindernisbaan wisten de Tommy-Teletubbies al een aardige voorsprong te pakken van 3-1. Nu was het tijd om eens te kijken welk team zijn hersens optimaal wist te gebruiken tijdens het mastermind spel. Zes letters, tien codes en een groot smokkelveld moesten ze gebruiken om zo snel mogelijk de juiste code te kraken. Ook hier wisten de Tommy-Teletubbies de winst te pakken.

Na de lekkere frietjes was het tijd om het smokkelspel uit te leggen. Het was inmiddels al goed donker buiten waardoor de spanning al voelbaar was bij de kids. Na de eerste ronde hadden de Tommy- Teletubbies maar liefst 18000 punten gesmokkeld van de kluis naar het boevenhol. De Kabouters waren nu aan zet om de boeven te spelen. Er gingen hele tactieken en afleidingsmanoeuvres aan vooraf, helaas bleek na 8 minuten dat het niet mocht baten. Zevenduizend punten wisten de kabouters te smokkelen. Dit betekende na 2,5 uur dat de winst toch echt voor de Tommy-Teletubbies was. Nog een cadeau voor de jarige Tobias en wat lekkers voor de rest van de kinderen voordat ze weer terug gingen naar Breda.

Het was weer gezellig!

Groetjes,
Tommy

Bekijk meer foto’s en verslagen uit de categorie kinderfeestje 10 jaar Breda

Foto’s door Tamara van Blik en Bloos