Kinderfeestje Rik - 9 jaar uit Breda - Zeskamp

Kinderfeestje Rik – 9 jaar uit Breda – Zeskamp

In 9 jaar, April, Breda, Lente, Uitjes by Rico

Fanatiek, dat is het juiste woord voor het kinderfeestje van Rik uit Breda die 9 jaar is geworden. Hij kwam vrolijk binnen en kende mij al van het Italiaanse top restaurant Da Attilio waar zijn opa en oma en ik nog regelmatig te vinden zijn 😉

Nadat ik me ook had voorgesteld aan de rest van de groep was het tijd voor de warming-up. De altijd succesvolle variant van het kat en muisspel: tag-rugby overlopertje. Ik had al vrij snel door dat Rik te snel voor mij was en moest toen mijn “fluit trucje” uitvoeren. (Als ik nog niet had gefloten mochten ze niet lopen, voor de lezers thuis) En het werkte! 🙂 Maar Rik leerde snel, want hij kreeg aan het eind van het feestje een 2e kans en trapte niet meer in mijn valletje.

Ook wist hij en zijn team “FC stoere kippenbouten met peper en zout” (officieel de langste team naam ooit die hier is verzonnen) veel punten te scoren met de overige spellen en zo de winst binnen te slepen. Gelukkig vatte het andere team het sportief op, want het is maar een spelletje! Toch jongens en meisjes 😉 ?

Rik bedankt!

Ciao e arrivederci,
Rico

Bekijk meer foto’s en verslagen uit de categorie kinderfeestje 9 jaar Breda

Foto’s door Tamara van Blik en Bloos