Familiedag van der Pluijm

Familiedag van der Pluijm

In April, Brabant, Familieuitjes, Geertruidenberg, Lente, Uitjes by Rico

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Alweer een record verbroken bij Polderevents.  Nog geen 20 seconden hadden 7 van de 14 neven en nichten nodig om de kubus puzzel op te lossen. Net zo als ieder jaar werd er een familiedag voor de neven en nichten van de familie Van De Pluijm georganiseerd. Na een wat afwachtende start waren beide teams al snel niet meer te stoppen. Per spel werden ze fanatieker en groeide de wil om te winnen.

Toen we eenmaal bij het katapult bouwen aankwamen was er toch een duidelijk verschil te zien. Ze zeggen wel eens “hardlopers zijn doodlopers”. Dit was weer zo’n typisch gevalletje. Eén team was namelijk na 2 minuten al klaar met het bouwen terwijl de andere nog bezig waren met de fundering van de katapult. Bijna 10 minuten verder bleek dat het vrijwel onmogelijk was om met dat ding te schieten, terwijl het team dat op hun gemak gebouwd had, bal na bal raak wist te schieten.

Uiteindelijk werd de strijd bepaald met de laatste 2 spellen: spijkerbroek hangen en zakslaan. Een stukje kracht gecombineerd met tactiek. Na een lange maar schitterde dag was de strijd dan toch gestreden. Slechts met enkele punten verschil was de winnaar nu echt bekend.

Onder het genot van een drankje en hapje was het nagenieten geblazen in het stralende zonnetje. Wij vonden het in ieder geval erg gezellig.

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard