Teamuitje Handbal Heren 3 HV United Breda

Teamuitje Handbal Heren 3 HV United Breda

In Brabant, Breda, Herfst, September, Teamuitjes, Uitjes by Rico

Acht mannen van de handbal vereniging HV United Breda kwamen hier hun jaarlijkse teamuitje doen. De heren hadden een bomvol programma. Na een bak koffie werden de teams verdeeld in teams Jong en team Ervaren. Na een kort overleg gingen de jongeren voor de naam “Dames 3” en de ervaren heren gingen meer voor iets uit hun eigen tijd, namelijk “The A-team”.

Het weer zag er niet heel veelbelovend uit, maar we gingen toch lekker buiten aan de slag. We begonnen met wat zeskamp spellen. Na een 2-0 voorsprong van The A-team kregen Dames 3 het dan toch voor elkaar om een 2-2 gelijkspel te creëren. Het heeft ook 5 spellen geduurd voordat ze weer tot score kwamen want pas bij een achterstand van 7-2 kwamen ze pas weer aan scoren.

Uiteindelijk voor de echte regen bui gingen de heren (en dames 3) naar binnen met een tussenstand van 10-9 voor de Dames. Hier werd bekend gemaakt wie er gewonnen had bij de toren van Hanoi en het Morse code spel. The A-team pakte een punt bij de toren van Hanoi maar verloren het punt bij het morsen. 11-10 toen we aan de sudoku puzzel begonnen. The A-team was al klaar terwijl de Dames nog niet op de helft waren. Heeft dat misschien toch iets met de leeftijd te maken?

We maakten de afspraak dat als het na Giant jenga en het spijkerslaan gelijkspel bleef, we nog zouden blaaspijl schieten. Dat was alleen niet nodig omdat de dames 3 drie punten weg gaven met Jenga en het ook nog aflegden bij het spijkerslaan. Er was dan toch een duidelijke winnaar met maar liefst 15 tegen 11 punten, namelijk: The A-team.

Na de friet nog een prijsuitreiking met een grote beker en toen gingen de acht handbal heren er weer vandoor. Ondanks de slechte voorspellingen bleek het reuze mee te vallen en hebben we er een gezellige dag van gemaakt.

Wij vonden het erg leuk!
Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard