Teamuitje hockeyclub DDHC Raamsdonskveer D1

Teamuitje hockeyclub DDHC Raamsdonskveer D1

In Brabant, Juni, Raamsdonksveer, Teamuitjes, Uitjes, Zomer by RicoLeave a Comment

“Gaan we ook pijl- en boog schieten?” werd er zo’n 100 keer gevraagd, nog voor dat we begonnen waren. Lekker genietend van het zonnetje gingen we van start met de hindernisbaan. De brug die er normaal ligt bij slecht weer, hadden we vervangen door een afgevulde bak water waar de kinderen doorheen konden rennen. Glibberend en glijdend klommen ze uit de bak om door te gaan naar de kruipbuizen. Na een 1 – 1 tussenstand gingen de ‘Highlanders’ en ‘Team DDHC’ gelijk tegen elkaar op.

Na de zeskamp stond het 6 – 3 en was het tijd voor een welverdiende pauze met wat koude ranja en chips. Eindelijk konden de jongens dan gaan boog schieten. Pijl na pijl probeerden ze de ballonnen kapot te knallen. Na de opmerking “het lijkt alsof ik vaker gerend heb dan geschoten” hebben we er toch maar voor gekozen om de afstand te verkleinen. Na 3 rondes van schieten kregen de ‘Highlanders’ het voor elkaar om alle 6 de ballonnen kapot te schieten waardoor de tussenstand nog groter werd.

Na het ravijn spel was het dan zover: de zon scheen, het water was koud en de baan was glibberig. Dus: tijd om te glijden! Stuk voor stuk probeerden ze de bak met water te halen en een zo groot mogelijke plons te maken. Na een spannende glijpartij waar veel punten behaald werden, gingen de ‘Highlanders’ er toch met de winst vandoor.

Na wat frietjes en een snack gingen de kinderen van hockey team DDHC weer terug naar uitjes Raamsdonkveer.

Wat een lekker weertje was het zeg. Wij vonden het erg gezellig!

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Leave a Comment