Teamuitje voetbalclub Goodluck D1

In Brabant, Juni, Raamsdonksveer, Teamuitjes, Uitjes, Zomer by Rico

Daar gingen ze dan: ‘Fc Frietzak’ tegen ‘De winnende teletubbies’. Ze vlogen over de hindernisbaan heen, ze kropen door het stof en overwonnen de bak met water om maar zoveel mogelijk punten te behalen. Met een 1-1 tussenstand na de hindernisbaan gingen ze de strijd met elkaar aan bij de zeskamp onderdelen.

Na alle zeskamp onderdelen gedaan te hebben, stond het inmiddels 5 – 3 voor ‘De winnende teletubbies’. Tijdens het ravijn spel werd de tussenstand nog groter door de nipte overwinning van ‘de teletubbies’. De ‘frietzakken’ bleken toch iets beter in het boogschieten te zijn. Na een 18-18 punten geschoten te hebben, zorgde Jorrit voor 2 punten waardoor de afstand tussen de 2 teams nog maar 1 punt was.

Met 6 – 7 gingen we de finale in: de tackle race waar de voetballers hun rugby kunsten konden laten zien. Wederom met een close finish! De naam van ‘De winnende teletubbies’ was daarmee een feit. De geel, blauw, rood en groene teletubbies hadden het team uitje van V.V Goodluck D1 geholpen.

Nog even de laatste energie er uit gooien op de zeepbaan en daarna lekker frietjes eten. Na de frietjes hadden de ouders zich inmiddels bij het kampvuur verzameld om het seizoen gezellig met de kids af te sluiten.

Wij vonden het erg gezellig.
Groetjes,
Rico & Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard