Verjaardag Carla

Verjaardag Carla

In 43 jaar, Brabant, Geertruidenberg, Januari, Uitjes, Verjaardagen, Winter by Rico

Carla kreeg voor haar verjaardag van haar lieve kinderen het leukste kado van de wereld, namelijk: een dagje Polderevents.

Een klein gezelschap van 10 personen kwam op zondagmiddag de boerderij bezoeken. De teams ‘jarige job’ en ‘de losers’ werden gemaakt en de pret kon beginnen.

Doordat de teams niet groot waren, vlogen we door de zeskamp spellen om warm te worden. Na het mijnenveld, waar het geheugen op de proef werd gesteld, werd gekeken wie er een beetje bouwinzicht had. Het bleef bij kijken, want de scouting held konden we niet ontdekken. Het werd bij beide teams een constructie die windkracht 3 niet had overleeft en door 4 man moest worden vastgehouden om er enigszins een beetje mee te kunnen schieten. Maar…. het is ze gelukt: chapeau!

Snel door met het zakslaan waar de dames toch wat moeite hadden met elkaar eraf te slaan door een slappe lach aanval. Bij het volleyballen ging het goed, de punten vlogen om onze oren. Na een korte pauze vervolgden we het programma met een potje pijl en boog schieten hebben we een paar echte Robin Hoods ontdekt, maar ook een aantal die toch verdacht vaak de klimladder over moesten klimmen bij de biathlon. Bij de hindernisbaan konden we testen wie er een goede conditie hadden, maar ook goed konden samenwerken. En we moeten zeggen, het ging best wel van een leien dakje.

Bij het blaaspijp schieten was het de bedoeling om je tegenstanders letterlijk van het bord af te schieten, waarbij Max al bij één van de eerste pijlen beteuterd langs de kant kwam te staan. 😉

We sloten de dag binnen af met spijkerslaan, mastermind, giant jenga, kubus puzzelen en sudoku. En natuurlijk niet voordat iedereen een lekker frietje had gegeten. Dames en heren, wij vonden het een geslaagde dag!

Carla, maak er een mooi jaar van!

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke verjaardagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard