Vriendenuitje Evert

Vriendenuitje Evert

In 50 jaar, Brabant, Herfst, Oktober, Oosterhout, Uitjes, Verjaardagen by Rico

9 heren kwamen zaterdag langs bij Polderevents om de 50e verjaardag van 1 van de vrienden te vieren. De teams werden op een originele wijze gemaakt, namelijk: met behulp van zakjes koffie melk en suiker. Iedereen trok een zakje uit de rugzak en zo konden ze zien wie in welk team zat. De teamnamen waren daarom ook snel bedacht: team Suiker tegen team Melk.

Ze gingen van start met de zeskamp onderdelen. Team melk kwam al snel op voorsprong bij de kruiwagenrace, omdat team suiker finaal de andere richting op ging. Toen we eenmaal onze hersenen moesten gebruiken bij het mastermind spel, kwam het toch weer neer op team melk. Inmiddels had team suiker al een aardige achterstand opgelopen, maar dat mocht de pret en het fanatisme niet drukken. Bij elk spel opnieuw deden ze er alles aan wat ze konden om toch hier en daar wat puntjes bij elkaar te sprokkelen.

Na de pauze was het tijd voor een nieuw spel bij Polderevents, namelijk: knotshockey. Beide teams krijgen een soort van hockeystick met onderaan een grote schuimrubber knots waarmee ze de bal in elkaars doel moeten meppen. Het duurde maar 6 minuten, maar spannend waren deze minuten zeker! 1-1, 2-2, 3-3 en uiteindelijk 4-3 voor team melk. Hierdoor werd hun voorsprong nog groter.

Bij het katapult bouwen kwamen weer mooie en originele constructies voorbij. Beide constructies werkten erg goed en er werden de nodige ballen geschoten. Bij het pijl en boog schieten kwamen de echte Robin Hood’s naar boven bij beide teams. En het duurde even, maar op de hindernisbaan was het dan eindelijk zover. Hier kreeg team suiker het voor elkaar om sneller te eindigen dan de melkflessen.

Tot slot kwamen de scores die behaald waren bij de individuele spellen er nog bij. Zo sterk als dat team melk begon, is ze ook geëindigd. Met zo’n 10 punten verschil gingen de heren van team melk met de grote beker naar huis.
Wij vonden het een top dag!
Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke verjaardagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard