Vriendenuitje Hank

Vriendenuitje Hank

In Hank, Lente, Maart, Uitjes, Vriendenuitjes by Rico2 Comments

De weergoden zaten ons erg mee afgelopen zondag. Met een zacht windje en volop zon was het extra genieten geblazen tijdens het uitje met de vriendengroep uit Hank. Na ontvangst met een bakje koffie en thee was het tijd om teams te maken. 3 papa’s, 3 mama’s en de 7 kids gingen de strijd met elkaar aan. Aan fanatisme was geen gebrek! Of het nou een potje touwtrekken, kruiwagenrace of de hindernisbaan was, iedereen ging er maximaal voor. Een simpel potje mijnenveld bleek toch uit te lopen tot 1 van de meest spannende spellen van de dag. Zeker bij de laatste 4 beurten, waarbij beide teams de route bijna vlekkeloos liepen, was de spanning om te snijden.

Ook na de pauze lieten beide teams bij onder andere het knotshockey niets over aan het toeval. Ook al stond een team een aantal puntjes achter: doorgaan tot het fluitsignaal, dat was toch wel het motto van de dag. Na een hoop pijlen te hebben geschoten en een hoop voetballen te hebben afgevuurd, sloten we deze schitterende dag af met een oud en vertrouwd potje touwtrekken.

Na al die activiteiten konden we nog genieten van het heerlijke middagzonnetje onder het genot van een puntzakje friet en wat te drinken. Moe en voldaan zijn de fanatiekelingen weer terug richting huis gegaan.

Wij vonden het erg gezellig!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke vriendenuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Wat een geslaagde dag! Echt super geregeld en super attent voor de kinderen!

  2. Dit was echt voor herhaling vatbaar en wat een mooie foto’s zijn er geplaatst!

Leave a Comment