Vriendinnenuitje - Verjaardag Lian uit Made

Vriendinnenuitje – Verjaardag Lian uit Made

In Brabant, Herfst, Made, September, Uitjes, Vriendenuitjes by Rico1 Comment

Lian was jarig dus tijd voor een feestje. Aangezien rustig een middagje bij elkaar zitten met wat gebak een beetje ouderwets is, had Mariëlle bedacht om eens wat anders te doen en weer gezellig langs te komen bij Polderevents voor een Brabants vriendinnenuitje.

Aangezien Marielle hier al vaak (ben de tel even kwijt) is geweest wist ze de rest van de meiden te overtuigen van een onvergetelijke middag. Toen de hakken en slippers werden vervangen voor bergschoenen, was dit voor mij het teken dat de dames er klaar voor waren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid lachen hadden de dames al snel bereikt tijdens de blinde kruiwagenrace. De een na de andere reed overal naar toe behalve de juiste richting op.

De vrouwen hadden even het idee dat het niet eerlijk zou verlopen aangezien Mariëlle hier al vaker is geweest. Tijdens de puzzel bleek dit toch niet helemaal waar te zijn. Terecht maakte ze de opmerking “misschien moet ik toch meer opletten en minder lachen tijdens de onderdelen en wie weet lukt het me dan wel dit in één keer op te lossen”. Na een hevige en spannende strijd konden ze heerlijk gaan genieten van de huisgemaakte tapas. Het weer liet het zelfs nog toe om lekker buiten te genieten van de pauze.

Na de pauze nog een aantal spellen gehad voordat we de finale konden spelen met een gouwe ouwe, namelijk: een potje pictionary.

Nog een mooie groepsfoto als herinnering voordat de dames konden genieten van de heerlijke BBQ. Ze hebben ook nog een tijdje in de zon na kunnen tafelen voordat de jarige Lian met de hele bubs weer terug naar Made fietste.

Wij vonden het weer erg gezellig! Enne… Marielle kennende: zeker tot de volgende de keer! 😉

Groetjes,
Team Polderevents

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke vriendenuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

Leave a Comment