actief-bedrijfsuitje-etten-leur

Actief bedrijfsuitje Sovak Etten-Leur

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Etten-Leur, Herfst, Jubileumfeesten, Oktober, Teambuilding, Uitjes by Rico

De dames en twee heren van Sovak Etten-Leur kwamen gezellig langs voor een actief bedrijfsuitje vol teambuilding en fun. Dat kon uiteraard geregeld worden!

Na het opwarmen met de kruiwagenrace, gingen we door naar de bamboe goot waarbij er zoveel mogelijk water in de emmers moest worden getransporteerd. Bij het levensgrote memory werd er heel fanatiek om de winst gestreden, maar ook bij het pictionary spel deed iedereen heel goed z’n best.

De blinde stoelendans zorgde weer voor hilarische praktijken, want met een blinddoek op de poef zien te vinden met allemaal mensen die langs de kant die proberen te roepen waar je heen moet, blijft toch een uitdaging. 😉

Het bamboe bouwen zorgde in ieder geval voor een duidelijke winnaar, want er bleef maar één constructie staan op het moment dat de tijd voorbij was.

Ook tijdens het tweede activiteitenblok is er veel gelachen en flink gestreden. En tijdens de nazit met friet en snacks was er genoeg tijd om gezellig bij te kletsen en te proosten op het jubileum van één van de dames.

Al met al een toffe middag, wij vonden het gezellig!

Groetjes van ons!
Team Polderevents

Foto’s door Tamara van Blik en Bloos Fotografie

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard