Familiedag van Leest

Familiedag van Leest

In Brabant, Familieuitjes, Juli, Made, Uitjes, Zomer by Rico

Familie van Leest heeft jaarlijks een familiedag waarbij ze met heel de familie gaan fietsen. Doordat de groep steeds groter wordt en het leeftijdsverschil ook, werd dit steeds lastiger en was het tijd voor een andere invulling. Ze kozen voor een actieve familiedag in de Polder.

“Wij hebben hier een geweldige familiedag gehad! Onder leiding van het reuze enthousiasme team van Rico, Pascal en Tamara hebben we hele leuke en spannende momenten meegemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.” Dit waren de mooie worden van Erwin, één van de organisatoren van de dag.

Voor de kleintjes hadden we een springkussen opgezet en de ouderen waren al in 4 teams verdeeld en werden, na de eerste spellen: latlopen, bamboe estafette en kruiwagenrace, bloed fanatiek! Gevolgd met een potje trefbal, toren bouwen en het simpele spel memory, waar de emoties weer hoog opliepen.

Na de pauze werden de teams, met de meeste punten tegen elkaar gezet voor de eerste plaats. katapult schieten, spijkerslaan , pictionary en pijl en boog schieten werden om en om gewonnen, waardoor de finale gespeeld ging worden met het denkvermogen; namelijk door een puzzel estafette. Magic 15 puzzel, een kubus bouwen en uiteindelijk de grote schuifpuzzel moesten duidelijk maken wie er met de winst vandoor zou gaan!

Team 2 wist rustig te blijven en de winst binnen te halen. Met veel gejuich liepen we het veld af en was het tijd voor wat eten!

Bedankt voor de leuke dag en hopelijk tot een volgende keer!

Groetjes,
Rico, Pascal en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard