100 kinderen genieten van waterspelletjes tijdens zonovergoten Zomerspelen 2014

100 kinderen genieten van waterspelletjes tijdens zonovergoten Zomerspelen 2014

In Brabant, Evenementen, Juli, Uitjes, Wagenberg, Zomer, Zomerspelen by Rico1 Comment

Afgelopen vrijdag 18 juli hebben meer dan 100 kinderen tijdens de Zomerspelen een onvergetelijke dag vol waterspelletjes beleefd met meer dan 25.000 liter water. Het was de tweede editie van de zomerspelen, georganiseerd door Polderevents.

De zomerspelen is een publiek evenement waar kinderen van 7 t/m 12 jaar zich voor kunnen opgeven in de zomervakantie. De zonovergoten dag begon met vrij spelen. De kids konden hierbij zelf kiezen wat ze wilden doen: levensgroot katapult schieten, elkaar met een zak van de balk af meppen, pijl en boog schieten, een rugby clinic volgen, wandklimmen en nog veel meer. Door het warme weer was er voor meer dan genoeg drinken en een lekker ijsje gezorgd, zodat iedereen goed op temperatuur bleef.

Na de pauze, waarbij iedereen in teams werd ingedeeld, was het tijd voor het echte werk! In teams streden alle kinderen om de befaamde medailles tijdens de waterspelletjes zoals het trefbal, buikglijden op de zeepbaan, waterdragen tijdens de helmenrace en de dienbladestaffette.

De dag werd uiteraard opnieuw afgesloten met een mega watergevecht, waarbij de spetters je om de oren vlogen en iedereen elkaar fanatiek zo nat mogelijk probeerde te maken.

In de kerstvakantie krijgt deze geweldige dag weer een vervolg in de vorm van de winterspelen 2014.

Alle vrijwilligers: bedankt!!!

Groetjes,
Team Polderevents

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Wat een super mooie foto’s van een super hete, coole, sportieve en gezellige dag!! Complimenten voor de gehele organisatie en de fotografe.
    Wij zijn volgend jaar weer van de partij!

Leave a Comment