Vrijgezellenfeestje Wagenberg - Jack

Vrijgezellenfeestje Wagenberg – Jack

In Augustus, Brabant, Uitjes, Vrijgezellenfeesten, Wagenberg, Zomer by Rico

Jack gaat trouwen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Aan inspanning geen gebrek: van nooit sporten naar een intensieve steptocht. Jack werd namelijk met een veel te klein stepje van de Dorpstraat naar Polderevents gestuurd.

Een kleine 2,5 km steppen zat er al op toen ik de vrijgezel vertelde dat hij centraal stond bij de sport activiteiten. Het maakte niet uit wat we de toekomstige bruidegom lieten doen, hij hield vol. Toen we gingen rugbyen werd hij toch iets te fanatiek. Na een aantal goede beuken geïncasseerd te hebben was de tijd voor de meest fitte van het stel. Met een driedubbele koprol vloog Jack achteruit. Na deze Hollywood waardige stunt leek het ons verstandig om een korte pauze in te lassen.

Na wat tapas en een drankje was iedereen er weer klaar voor. Jack was maar al te blij te horen dat het meeste fysieke gedeelte achter de rug was. Na wat polder- en mindgames kwamen we langzamerhand steeds dichterbij de finale. Na dat iedereen elkaar van de balk af wist te meppen werd de strijd uiteindelijk bepaald met een ouderwets potje spijkerbroek hangen.

Toen iedereen van de BBQ genoten had, verplaatsten de mannen zich naar het café waar ook de vrijgezelle dames al stonden te wachten. Maar niet op de step, want Jack had zo fanatiek mee gedaan dat hij de reis op zijn step naar de kroeg niet echt meer zag zitten. 🙂

Wij vonden het in ieder geval erg gezellig!

Groetjes,
Tommy, Ilona en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke vrijgezellenfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard