Kinderfeestje Rik & Kim - 8 jaar uit Wagenberg - zeskamp

Kinderfeestje Rik & Kim – 8 jaar uit Wagenberg – zeskamp

In 8 jaar, Augustus, Brabant, Kinderfeestjes, Uitjes, Wagenberg, Zomer by Rico

Rik en Kim kwamen maar liefst met 19 man sterk hun kinderfeestje vieren bij Polderevents. Tijdens de eerste spellen leek het weer even tegen te zitten, maar voor we ook nog maar aan de strijd waren begonnen, voelden we de zon al achter de wolken schijnen. Na een wat rustige start werden de kinderen met ieder spel fanatieker.

Na de kruiwagenrace was het tijd voor de brancard race. Twee kids gewapend met een brancard en een zware zak zand moesten ze het parcours afleggen. Het team van Kim bleek fysiek toch iets sterker dan het team van Rik. Het scheelde steeds maar enkele seconden, maar het team ‘De 8 jarigen’ ging er telkens met de winst van door. Bij het laatste spel wist het ‘Verjaardagsteam’ nog een puntje te scoren bij het omschieten van de kastelen. Nog wat lekkere frietjes en een cadeau voor de twee jarige joppen en toen zat het er helaas al weer op.

Toen papa aan Kim vroeg: “Geef je feestje eens een cijfer van een 0 tot 10”, was papa nauwelijks uitgesproken toen Kim al vol overtuiging “TIEN!!!” riep.

Wij vonden het erg gezellig,

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard