Vrijgezellenfeestje Made - Sem

Vrijgezellenfeestje Made – Sem

In Augustus, Brabant, Made, Uitjes, Vrijgezellenfeesten, Zomer by Rico

Het was niet heel moeilijk om de vrijgezel uit de groep te onderscheiden, aangezien hij in een roze balletpakje met een veel te grote voorgevel aan kwam fietsen. Na een korte uitleg gingen de 14 mannen aan de slag. De boeker had goed zijn huiswerk gedaan, hij wist namelijk precies welke spellen hij in het programma wilde hebben.

Ondanks de niet al te hoge temperatuur moesten toch het sponsentrefbal en de zeepbaan in het programma voorkomen. Ook kon natuurlijk het amfibie-flintstones auto bouwen niet ontbreken. De auto’s waren goed gebouwd, want er was helaas niemand die een nat pak haalde bij de oversteek van het water. Tijdens het trefbal kwam er bij de meesten toch wel een stukje jeugd sentiment tevoorschijn.

Sem had een erg fanatieke groep bij zich, ondanks dat er een aantal tegen de 60 ervaringsjaren aan zaten, was zelfs de hindernisbaan geen enkel probleem voor de groep. Tijdens de uitleg van het pijl- en boog schieten luisterde iedereen erg aandachtig aangezien ze wisten hoe beter ze presteerden tijdens de oefenronde hoe groter de kans dat ze Sem raak konden schieten met de speciale tag archery pijlen.

De mannen wisten de de spanning er goed in te houden: na 10 spellen stond het namelijk 5 tegen 5. Een finale kon natuurlijk niet uitblijven en wat leent zich daar beter voor dan de zeepbaan. Alle 14 mannen trotseerden de kou en doken zonder blikken of blozen over de 20 meter baan.

Tot slot konden de heren nog lekker genieten van de BBQ en de heerlijke avondzon.

Wij vonden het gezellig en een mooie bruiloft toegewenst!

Groetjes,
Team Polderevents

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke vrijgezellenfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard