Bedrijfsuitje De Wijngaerd

Bedrijfsuitje De Wijngaerd

In April, Bedrijfsuitjes, Brabant, Lente, Made, Uitjes by Rico2 Comments

Gisteren kwamen er 56 dames en 4 heren van ‘De Wijngaerd’ naar de boerderij voor een gezellig bedrijfsuitje. Ze werden met vers belegde broodjes en zelfgemaakte groentesoep in de stal ontvangen. Toen alle buiken gevuld waren, werd iedereen in 8 groepen verdeeld en begonnen we het actieve gedeelte van de avond.

In 4 estafetterondes moest iedereen zoveel mogelijk keren latlopen, zaklopen, kruiwagenrace en met een bal zonder met je handen vast te houden, een parcours afleggen. Met zoveel dames moest dat wel een luidruchtige ronde worden. Nou… dat werd het zeker! We hebben met z’n allen heel wat afgelachen. 🙂

Daarna was het tijd voor Giant jenga, touwtrekken, spijkerslaan , sudoku en het mijnenveld. Sudoku was niet bij iedereen even bekend, maar ging bij de meesten erg goed. Een spijker in een boomstam slaan, terwijl het op tijd gaat en iedereen kijkt.. was niet voor iedereen even ontspannen. Er gingen dan ook heel wat slagen naast de spijker in plaats van erop.

Bij de stal aangekomen voor een korte pauze, stonden de borden met lekkere ham, olijfjes, crostini’s en tapenades al klaar. Hmmm!

Na de pauze was het alweer de laatste ronde. Hierin moest iedereen de hindernisbaan afleggen, pijl en boog schieten, het ravijn spel tot een succesvol einde zien te brengen en zakslaan. Even fanatiek ging iedereen aan de gang, om zo veel mogelijk punten te verdienen om er met de enorme beker mee aan de haal te gaan!

Na afloop was het tijd voor een drankje en een hapje en de prijsuitreiking. Team 5 ging er met de beker vandoor, maar niet voordat ze ‘Weeeee are the championssssss’ kei- en keihard hadden meegezongen.

Dames (en een paar heren), bedankt voor de super geslaagde avond. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad, jullie ook?

Groetjes,
Tommy, Rico, Jeroen, Pascal, Daniëlle, Ilona, Jon, Casper en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Wij zijn gisteren met de wijngaerd bij jullie geweest en het was in een woord GEWELDIG wat hebben jullie het goed voor elkaar en zo goed georganiseerd en z’n leuke club mensen bij elkaar. En het eten was SUPER. Ik heb er erg van genote en een hele leuke avond gehad BEDANKT

  2. Wat zou het zijn ? Polderevents ? Geen idee. Maar toen we op de locatie in Wagenberg aankwamen , werd het al snel duidelijk: Een heel leuke avond. Iedereen heeft er volop van genoten en ging moe maar voldaan weer naar huis. Jullie van polderevnets hebben het goed voor elkaar, dus één ding is zeker: dit is voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de uitstekende organissatie en tot de volgende keer !!

Leave a Comment