Teamuitje Schaatsvereniging SSVB

Teamuitje Schaatsvereniging SSVB

In April, Brabant, Breda, Lente, Teamuitjes, Uitjes by Rico1 Comment

Gisteren kwam de schaatsvereniging in teams helemaal uit Breda gelopen. Aangekomen op de boerderij gingen we snel het veld op, verdeeld in de teams ‘De Willie’s’ en ‘Team 2’.

Met je hele team in een buis gaan zitten en ervoor zorgen dat degene die er als eerste in zit, er ook als eerste weer bij het beginpunt eruit komt, was een goede samenwerking oefening voor iedereen. Want het is best lastig om over 7 anderen heen te moeten klimmen.. 😉 De rest van de hindernisbaan ging soepeltjes, waarbij iedereen elkaar goed hielp!

Met een tussenstand van 2-2 gingen we door naar de kruiwagenrace. De groep was erg in leeftijd verdeeld (van 5 t/m 17), wat in dit geval wel handig was. De kleinsten in de kruiwagen en de groteren er achter. Het latlopen ging bij ‘Team 2’ wat lastiger. Toen ze aan hun 2e ronde wilden starten, waren ‘De Willie’s’ al 2x heen en weer geweest en zaten ze al klaar in de polonaise met een enorme smile op hun gezichten.

Het zaklopen en touwtrekken zorgden voor een grotere voorsprong voor Team 2, waarna het tijd was voor een drinkpauze met lekkere chippies. Weer een beetje opgeladen gingen we door naar de laatste 2 spellen van het gezamenlijke programma: spijkerbroekhangen en zakslaan. Hierbij kwamen ‘De Willie’s’ sterk terug.

Na het frietjes eten was de prijsuitreiking. De punten die eerder op de dag waren verdiend, werden bij de punten die bij Polderevents zijn verdiend opgeteld. Dit betekende dat ‘De Willie’s’ winnaar van de dag waren geworden! Gewapend met een echte Polderevents medaillie gingen alle kids tot 12 jaar naar huis en de groteren nog door met deel 2 van het programma.

De onderdelen waren het ravijn spel , pijl en boog schieten en het smokkelspel. Ook hierbij liepen ‘De Willie’s’ weer op kop en wonnen eeuwige roem! Als afsluiter gingen we met zijn allen lekker bij het kampvuur zitten om marshmallows te roosteren en warme chocolademelk met slagroom te drinken. Hmmm!

Een geslaagd dagje waarbij we zeker weten dat iedereen vannacht lekker geslapen heeft. 😉
Groetjes,

Tommy, Jeroen, Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes voor kids

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. De jeugdleden van SSVB hebben een geweldige middag en avond gehad bij Polderevents. Geweldige locatie, gezellige leiding, prima organisatie. Mannen: bedankt!

Leave a Comment