Bedrijfsuitje Dubbelman en zonen uit Lage Zwaluwe

Bedrijfsuitje Dubbelman en zonen uit Lage Zwaluwe

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Lage Zwaluwe, Lente, Mei, Uitjes by Rico

“Absoluut een topdag! Goed verzorgd en een schitterende locatie!” Aldus Bas Dubbelman. Dit was één van de reacties van de mensen van Dubbelman en zonen die hier afgelopen vrijdag voor hun personeelsuitje kwamen.

Groep voor groep kwam iedereen binnendruppelen nadat ze met taxi bussen werden afgezet. Nadat iedereen zijn of haar drankje op had, was het tijd voor de team indeling. Van de jonge goden helemaal links tot de meest ervaren mensen van de groep helemaal rechts werd de groep in 6 gelijke teams gedeeld. Toen de estafette spellen erop zaten, was iedereen inmiddels losgekomen en klaar voor de echte strijd.

Het personeel en aanhang van het bedrijf bleek van alle markten thuis: of ze nou een katapult moesten bouwen of een zich als een ware Picasso ontpopten tijdens het tekenen. In ieder team zaten minstens 1 of meerdere ingrediënten om deze spellen te kunnen winnen.

Na twee keer 1,5 uur programma en wat tapas tussendoor moesten ze nog heel even wachten tot ze konden beginnen aan de BBQ. Het belangrijkste moest namelijk nog komen: de prijsuitreiking. Buiten de grote beker mocht het winnende team ook nog eens als eerste aanvallen bij het bbq buffet. Wat winnaar team 1 erg kon waarderen. 😉

Nadat iedereen uitgegeten was, vonden het nog zo gezellig dat ze gewoon nog een uurtje langer bleven. Na een lange maar gezellige dag stonden de taxibussen klaar om iedereen weer veilig naar huis te brengen. Kortom: een topdag was het zeker!

Wij vonden het erg gezellig en tot de volgende keer!

Groetjes,
Rico, Tommy, Pascal, Daniëlle, Ilona en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard