Bedrijfsuitje De Wijngaerd uit Made

Bedrijfsuitje De Wijngaerd uit Made

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Lente, Made, Mei, Uitjes by Rico

Vorig jaar kwam de personeelsvereniging van de Wijngaerd uit Made voor het eerst op bezoek voor een bedrijfsuitje. Dit was zo goed bevallen dat ze dit jaar weer langs wilden komen. Opnieuw met ruim 50 vrouwen, dat belooft altijd gezellig te worden 🙂

We hebben voor deze editie een compleet nieuw programma bedacht met allemaal nieuwe onderdelen. De teams werden gemaakt en de beker van 2013, met een nieuw plaatje erbij was opnieuw te verdienen in combinatie met roem voor het komend jaar!

Dienbladestafette, blinde kruiwagenrace en de tennisbal-estafette moesten zo snel mogelijk worden uitgevoerd om zo veel mogelijk herhalingen te maken. Dit zijn altijd de spellen waar we aftasten hoe fanatiek de groep is. En ik kan je verklappen dat ze dat waren! Met veel lachen, uitglijders en tennisballen die om je oor vlogen werd iedereen opgewarmd.

Codes kraken, schuifpuzzels maken en kubussen bouwen werden gedaan. De één een paar minuten sneller dan de ander, maar het is gelukt! Nog even een ouderwets potje trefbal spelen en toen snel bijtanken, want niemand kon meer tuffen van de dorst.

Toen iedereen weer was opgeladen begon het tweede gedeelte waar dubbele punten konden worden verdiend… Spannend!

Morse code, toren van Hanoi, teambal en magic 15 waren de laatste spellen, voordat de zon onderging en de lucht er echt dreigend uit begon te zien. Lekker knus iedereen naar binnen waar het saté buffet werd opgediend, zodat ik de tijd had om te kijken wie de welverdiende beker mocht ontvangen. Het scheelde overigens maar 1 punt, maar dat was genoeg. Volledig in spanning wachtten ze af en uiteindelijk was de winnaar daar: TEAM NUMMER 5!

“We are the champions” door de speakers, een glimlach naar de fotograaf en het buffet was geopend.

Bedankt voor de leuke avond, hopelijk tot volgend jaar 🙂

Groetjes,
Rico, Tommy, Jeroen (Scub), Daniëlle, Ilona en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard