Voetbaluitje VCW - Voetbalclub Wagenberg

Voetbaluitje VCW – Voetbalclub Wagenberg

In Brabant, Lente, Mei, Teamuitjes, Uitjes, Wagenberg by Rico2 Comments

Al veel voetbalteams in de omgeving zijn op bezoek geweest voor een teamuitje, maar uit ons eigen mooie Wagenberg nog niet. Gelukkig is daar afgelopen zaterdag verandering in gebracht, want ze kwamen met de leukste mensen van de club, namelijk de vrijwilligers, voor een voetbaluitje. Zij die zich heel het jaar inzetten voor de club werden letterlijk in het zonnetje gezet.

25 graden hadden ze meegebracht, waardoor het heerlijk vertoeven was. De zweetdruppels vlogen om me heen tijdens de bekende warming-up: de kruiwagenrace en zaklopen. Ze moesten het maximale eruit halen en dat hebben ze gedaan! In de pauze even bijkomen onder het genot van een lekker pilsje. In het tweede gedeelte, is er weer een nieuw record verbroken. Dit maal bij het mastermind. Er werden namelijk de meest mogelijk foute combinaties neergelegd voordat de juiste code werd ontcijferd. Bij beurt 5 hadden ze al 3 kleuren op de juiste plaats, bij beurt 13 waren en nog maar 2 kleuren goed, waarvan 1 op de juiste plaats.

We sloten af met een potje touwtrekken, vuurmaken en memory, waar de meeste hun laatste en meeste inzet hebben getoond voor de winst. We speelde immers voor dubbele punten. Team 4, die in de pauze al een aantal punten voor stond, wist dit vol te houden en met maar liefst 8 punten verschil te winnen. Complimenten!

Zij mochten uiteraard als eerste aanvallen bij de BBQ, nadat eerst enkele vrijwilligers werden bedankt voor hun jarenlange inzet bij VCW.

Voetbalclub Wagenberg bedankt en succes met het invullen van de nieuwe vacatures voor de club!

Groetjes,
Rico, Tommy, Pascal, Daniëlle, Ilona en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. het was weer een geweldige dag hier in ons eigen wagenbergse POLDERAVENS. we zijn geweldig vermaakt door ricco en tommie.
    sorry jongens dat we niet allemaal even lenig waren, maar ja dat heb je met barpersoneel.
    dit is voor herhaling vatbaar. nogmaals jongens BEDANKT.
    groetjes cor en lia van kampen

  2. P.S. en niet te vergeten de prachtige foto”s van Tamara.goed gedaan meid, ga zo door.

Leave a Comment