Vriendenuitje in Brabant - uit heel Nederland

Vriendenuitje in Brabant – uit heel Nederland

In Amsterdam, Lente, Mei, Noord-Holland, Uitjes, Vriendenuitjes by Rico

Helemaal uit Amsterdam kwam de vriendengroep van Lianne voor een leuk weekendje Brabant naar Wagenberg en omstreken. Natuurlijk mocht een actief middagje Polderevents hierbij niet ontbreken. Na een snel bakje koffie en een blik op het fotoalbum van Polderevents 2013 om te spieken wat ze te wachten stond, werd het tijd voor actie.

De Tinders tegen De Dino’s startten de strijd tijdens de kruiwagenrace. Na een spelletje of 3 had de vriendengroep toch spijt dat ze geen badkleding bij zich hadden voor een rondje zeepbaan. Het was zo warm dat ze dit onderdeel eigenlijk niet hadden mogen missen. Ondanks de goede start van de Dino’s konden ze de voorsprong niet lang behouden, want spel na spel wisten de Tinders alle spellen te winnen.

Ook tijdens het vuurmaken en de schuifpuzzel waren ze de Dino’s te snel af. Gelukkig wisten ze tijdens het mastermind spel (na een klein foutje van de scheids) hier het puntje te halen. Nadat ik de regels van het zakslaan meerdere keren had herhaald, bleef het hanteren ervan toch lastig. “Niet op het hoofd slaan anders verlies je de strijd en dus ook het puntje!” Dit kwam de Dino’s goed uit, op deze manier wisten ze de grote voorsprong een klein beetje te verkleinen aangezien de Tinders erg fanatiek aan het rondzwaaien waren met de zakken.

De strijd was gestreden en de punten waren bekend, met een 12-7 eindstand ging de winst toch echt naar de Tinders. Helaas komt aan al het leuke een einde. Gelukkig voor de vrienden was dit nog niet het geval. Met een heerlijk zonnetje en een koud drankje die op hun stond te wachten konden ze nog even nagenieten van alle leuke spellen.

Wij vonden het erg gezellig met jullie!
Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke vriendenuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard