Kinderfeestje Tyler - 7 jaar uit Breda - voetbal, rugby en zeskamp

Kinderfeestje Tyler – 7 jaar uit Breda – voetbal, rugby en zeskamp

In 7 jaar, Brabant, Breda, Kinderfeestjes, Lente, Mei, Uitjes by Rico1 Comment

Het weer was na een week vol regen eindelijk weer heerlijk. Met een zacht briesje en een graadje of 20 kwam Tyler met 11 stoere jongens en meiden zijn feestje vieren. Hij wilde graag een combinatie van voetbal, rugby en zeskamp spelletjes. Zijn kleine broertje van 5 zou in eerste instantie lekker bij mama blijven kijken. Maar we waren nog niet van start of hij stond er al bij in de rij.

Voor alle 13 kids uit Breda was Polderevents nog nieuw. Ze waren dus constant in spanning wat het volgende spel zou gaan worden. Na afloop van de hindernisbaan stond het 1-1 voor beide teams. Na een korte insmeer-break tegen de felle zon konden we weer verder. Het team van de jarige Tyler (team Jeka) nam de leiding na het zaklopen en de kruiwagen race. Lang duurde dat niet aangezien team Gadget de strijd won met touwtrekken. Ook wisten ze levend Angry Birds te winnen waardoor we met een 3-3 het laatste spel tegemoet gingen.

Slechts 4 minuten hadden beide teams om aan punten te komen. Na 3,5 minuut wist team Jeka te scoren en met nog 30 seconden op de klok wist team Gaget het niet meer recht te trekken. De score was bekend: 4 – 3 voor het team van de jarige Tyler.

Wij vonden het erg gezellig!
Groetjes,
Tommy en Tamara
Bekijk meer foto’s en verslagen uit de

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Het was echt super! Alle kids, oma’s en ik zelf hebben genoten.
    Het zal niet de laatste keer zijn dat we bij jullie zijn geweest!
    Mijn complimenten, voor de gehele organisatie, voor Tommy, hoe hij met de kids, moeilijke, makkelijke èn kleine omging! Waanzinnig!

Leave a Comment