Bedrijfsuitje Krohne

Bedrijfsuitje Krohne

In Bedrijfsuitjes, Dordrecht, Juli, Uitjes, Zomer, Zuid-Holland by Rico

Na 2 jaar zonder bedrijfsuitje is het er dan toch van gekomen. Aangezien Tommy en Rico bij mij op de Rugbyclub zitten, had ik wel een leuke suggestie voor een hele andere avond als het gebruikelijke bowlen of karten. Dit jaar is besloten actief te gaan doen bij Polderevents in Wagenberg.

Dankzij de flexibiliteit van Polderevents kon er zelfs op het laatste moment nog wat aan het programma aangepast worden een leuke avond te bezorgen.

We werden welkom geheten in een gezellig ingerichte feestzaal en een buitenterrein waar iedereen van het weer kon genieten. Wachten op collega’s die later waren is nog nooit zo leuk geweest aangezien het geen straf is om te ouwehoeren aan een sta-tafel of in een zithoek met een lekker koud drankje. De groep werd hiervoor verdeeld in 4 teams die strijden om de overwinning, records en de eeuwige roem.

Het spel “hooivorkwerpen” ging vooral om de werptechniek en snelheid. Hierbij was subtiel en gericht gooien belangrijker dan met kracht. dit is ook de reden dan ik hierin jammerlijk faalde. Na een aantal pogingen waarbij de koeien 3 weilanden verderop bijna gespietst waren lukte het iedereen dan toch een aantal keer punten te scoren. Het volgende onderdeel “spinnenweb” ging om samenwerken en rolverdeling. Sommigen probeerden solo door het web te gaan door er doorheen te springen. hoewel hilarisch om te zien, ging dit niet helemaal volgens plan, aangezien bij een poging de persoon 1,5 meter terug veerde en de ander het web bijna vernielde.

Bij het mijnenveld draaide alles om geheugen en communicatie. een veld was verdeeld in vlakken waarbij onder een aantal vlakken een “bom” ligt. Mensen die tegelijkertijd hard schreeuwen helpen niet, ben ik achter gekomen. Na het spel “gevaarlijke stoffen”, waarbij het alweer voorbij was eer dat ik het goed doorhad, zijn we even een pauze gaan houden.

Na de opfrisbeurt begonnen met de meer fysieke en competitieve spellen.

Bij het “spijkerbroekhangen” streden we direct tegen een ander team en was de overwinningsdrang hevig. Dankzij de aanmoedigingen is er meerdere malen een record gevestigd en is het de vraag of sommigen niet geoefend hebben. Het oude record van 2:30 min. is volgens mij ruimschoots verdubbeld. Ondanks deze onverwachte vertraging hoefden de andere groepen niet stil te zitten. Deze zijn in de tussentijd levensgroot jenga gaan doen. Dit is nog aardig lastig in een open veld met een stevige wind in de rug. Ook bij dit spel was de competitie hevig ondanks dat er geen punten te verdienen waren.

Nadat iedereen weer bloed in zijn armen had begon het “zakslaan”. Iedereen had duidelijk zin hierin omdat het aanmoedigen zelfs heviger was dan bij het spijkerbroekhangen. Met een oplettende jury in de persoon van Tommy zijn diskwalificaties zelfs nodig geweest om het spel eerlijk te houden. Het laatste onderdeel was een een tegen een potje latlopen wat weer bewees dat synchroon lopen best lastig is en altijd voor hilarische beelden en momenten zorgt.

Toen we weer bij het buitenterein waren aangekomen stond de BBQ al uitgebreid te braden met twee ijverige koks erachter. Er werd nog een afsluitend spel gespeeld waarbij gezongen moest worden. Een slappe lach extra en een verloren spel betekende wel dat mijn team als eerste kon eten. Het vlees en de salades waren erg goed en waren ook dik verdiend na een druk programma met leuke spellen.

De hele avond was een groot succes.

Bij deze wil ik Polderevents bedanken voor het organiseren!

Groetjes,
Freek

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard