BSO Stichting IJsselmonde

BSO Stichting IJsselmonde

In Augustus, BSO uitjes, IJsselmonde, Uitjes, Zomer, Zuid-Holland by RicoLeave a Comment

Gisteren kwamen er 45 kids van de BSO’s Kasteel, IJsselmonde en Wilde Westen met een touringcar vanuit uitjes Rotterdam naar Wagenberg gereden. Vol enthousiasme en uitgelaten kwamen ze aan. Meteen gingen we naar buiten voor wat actie met water!

Bij de grotere kinderen waren de teams snel gemaakt: de Tai Fu’s of waren het nou Kong Fu’s?! mochten beginnen met verstoptikkertje. Eenmaal warm gingen we kijken wie het record kon zetten bij het spijkerbroekhangen. Een top tijd van een minuut. Netjes!

De kleintjes gingen van start op de hindernisbaan, waar we nog nooit zoveel schone handen en knieën na afloop van de kruipgangen hebben gezien. Dat betekende maar één ding: nog een keer! Hierbij deed iedereen zijn best en kwam met modderhandjes de kruipgangen uit.

Bij de hindernisbaan aangekomen, was zelfs de begeleiding zo enthousiast geworden dat ook de juffrouwen Ester en Debby voluit meededen, zelfs door de waterbak! Zo zien wij het graag 🙂

Na een hoop spelletjes en lekkere frietjes, sloten we af met de zeepbaan. Lekker rennen, glijden en gek doen. Helaas was het toen alweer tijd om terug naar Rotterdam te gaan.

Wij vonden het weer een geslaagde dag, hopelijk jullie ook!

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke BSO-uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Leave a Comment