Buurtfeest buurtvereniging de Driesprong Made

Buurtfeest buurtvereniging de Driesprong Made

In Augustus, Brabant, Buurtfeesten, Made, Uitjes, Zomer by Rico

Het eilanden spel en het piramide spel vielen vandaag goed in de smaak bij het buurtfeest van buurtvereniging ‘De Driesprong’ uit uitjes Made. Zij kwamen namelijk met zo’n 35 man (van jong tot oud) voor een gezellige middag bij Polderevents.

Er werd gevraagd naar het record dat ze moesten verbreken bij deze spellen. Maar dat record hebben ze gisteren zelf gezet, aangezien zij de eerste waren die de twee nieuwe spellen mochten uitproberen. Natuurlijk zijn alle andere spellen zoals blinde kruiwagenrace, latlopen, de hindernisbaan, het mijnenveld, zakslaan en nog veel meer ook aan bod gekomen.

Het bleef erg lang spannend tussen de ‘Kampioentjes’ en de ‘All Stars’. Langzaam maar zeker kregen beide teams er puntjes bij waardoor ze goed tegen elkaar opgewassen waren.

Van al dat denken en bewegen had iedereen honger gekregen. Omdat iedereen vol enthousiasme mee had gedaan, hadden ze de frietjes en het drinken zeker verdiend. Tijdens het eten werd duidelijk wie er gewonnen had. Door het supersnelle denken bij zowel het eilanden spel als de piramide, hebben de ‘Kampioentjes’ uiteindelijk gewonnen met 8 – 7.

Wij vonden het een top dag!

Groetjes,
Rico, Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard