Familiedag van Meer

Familiedag van Meer

In Augustus, Brabant, Familieuitjes, Terheijden, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Voor het eerst in de geschiedenis van Polderevents kwam er een familie langs, waarvan de jongste al ver in 50 was. Ze vroegen of we de hindernisbaan weg konden laten en een leuk programma op maat konden verzorgen.

Uiteraard was dit geen probleem! En daarom hebben we afgelopen week weer nieuwe spellen bedacht en gemaakt. Ze begonnen op het mijnenveld waar de dames het eerste puntje wisten te behalen (met hulp van de mannen, aangezien ze al een half uur aan het puzzelen waren). Het jenga spel was sneller gespeeld. Of de dames hier schuldig aan waren of de wind was niet duidelijk, maar de mannen pakten het puntje.

Het volgende spel was een giant versie van angry bird, waarbij ze een katapult moesten bouwen en vervolgens een toren proberen kapot te schieten. De mannen wisten dit wederom beter te doen en toen stonden de mannen opeens aan kop. Voor de pauze moesten ze iedere nog twee spellen individueel spelen op tijd. De mannen begonnen met het piramide spel en de gevaarlijke stoffen. De vrouwen begonnen met de nieuwe spellen: eilanden hoppen en het kraken van de morse code.

Pauze

Na de pauze gingen de dames en heren weer aan de slag: pijl- en boogschieten deze ronde. Na een korte ronde oefenen maakten de heren de tussenstand nog groter. Ook bij het ballonnen schieten lukte het de dames niet om in te lopen. Ondanks dat zij een voorsprong had van 1 ballon, kreeg Hans het voor elkaar drie ballonnen achter elkaar kapot te schieten. Dus hiermee toch weer de winst.

De dames vochten goed terug tijdens Giant sudoku. Waar de mannen slechts een kwart van het bord ingevuld hadden de dames hun hele speelveld goed en compleet ingevuld. Giant Mastermind: voor het eerst bij Polderevents 10 kansen om de juiste kleurcode te kraken. Om de beurt mochten de teams een rij van 4 kleuren neerleggen. Het moeilijkste was toch wel het onthouden van de kleuren die al op de juiste plek lagen. Even leek het er op dat de code niet gekraakt ging worden aangezien iedereen dacht dat de kleur groen goed was, terwijl deze er helemaal niet in hoorde. De heren hadden het dan toch in hun tiende ronde voor elkaar.

De Dames gingen met Rico mee naar de piramide en de heren mee met Tommy mee naar het eilandje hoppen. Zowel de heren als de dames bleven onder de 10 minuten en wisten de puzzel te kraken en met zijn allen aan de overkant van de eilanden te komen. De dames deden dit alleen 1 minuut sneller dan de heren waardoor ze hier toch een puntje wisten te pakken.

Ook nieuw sinds afgelopen weekend: het morse code spel. Met 5 kleuren vlaggen het letter alfabet uitbeelden en zo in 5 minuten zoveel mogelijk woorden zien te raken op zo’n 40 meter afstand van elkaar. De dames gingen hard van start en hadden de kleurcode al snel omgezet in de woorden. De heren hadden er iets meer moeite mee, maar ook na een wat klungelige start lukte het ook. De dames hadden 4 woorden en de heren 2. Helaas mocht dit punt niet meer baten voor de dames, want met een 7 – 3 eindstand hadden de heren toch echt gewonnen vandaag.

Iedereen heeft nog heerlijk na kunnen genieten van de lekkere avondzon en een luxe BBQ. Daarna ging familie Van Meer weer op het fietske terug richten de andere kant van Wagenberg.

Wij hebben ons rot gelachen en een fantastische dag gehad, jullie hopelijk ook!

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Hoi Rico, Tommy en Tamara,

    Wat een fantastische dag hebben wij met de familie van Meer afgelopen Zondag bij jullie gehad.
    De spellen, barbeque en de foto’s waren heel mooi en goed geregeld.
    Wij gaan polderevents zeker bij andere mensen aanbevelen.

    Groeten, Toos en Henk van Meer

Leave a Comment