Buurtfeest buurtvereniging Wagenberg

Buurtfeest buurtvereniging Wagenberg

In Augustus, Brabant, Buurtfeesten, Uitjes, Wagenberg, Zomer by Rico

16 kinderen uit wagenberg kwamen hier namens het buurtfeest. De jongste was 2 jaar en de oudste was 12 jaar. Gezien het grote leeftijdsverschil was het cruciaal om samen te werken om ook de kleintjes over de hindernisbaan te krijgen. Met een 2 – 0 voorsprong gingen ‘de dolfijngrassprietjes’ aan kop. Nu hoor ik je denken wat een naam dat komt omdat ze twijfelde tussen de dolfijntjes en de grassprietjes dus vandaar deze unieke naam.

Tijdens de kruiwagenrace en het zaklopen kwamen ‘de winnaars’ toch op een gelijkspel. Het smokkelspel was voor de meesten nieuw en het duurde dan ook enige tijd voordat iedereen doorhad hoe ze het meeste goud konden smokkelen naar de overkant. Er werden door beide teams duizenden punten gesmokkeld. De teams gingen goed tegen elkaar op en de strijd bleef dus ook spannend.

Het weer was heel de dag al een beetje twijfelachtig, maar toen we bij het laatste half uurtje van de middag aankwamen, kwam het met bakken uit de lucht vallen. Snel elkaar nog even van de balk af meppen met het zakslaan en snel naar binnen voordat de papa’s en mama’s de kids weer op kwamen halen.

Zowel voor de ouders als voor de kids was er ‘s avonds nog een BBQ en springkussen geregeld bij hen in de straat. Ondanks dat er al een hoop kinderen bij Polderevents waren geweest, had iedereen het weer reuze naar zijn zin.

Wij vonden het een leuke middag!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke buurtfeesten
Foto’s door Tamara Uittenboogaard