Buurtfeest 't Boveneindje uit Made

Buurtfeest ’t Boveneindje uit Made

In Brabant, Buurtfeesten, Lente, Made, Mei, Uitjes by Rico

Het buurtfeest van het Boveneindje Made vond dit jaar bij Polderevents plaats. Na een kleine omweg wisten ze het dan toch te vinden (ondanks dat iedereen om de hoek woont). De weergoden gunden ons een mooie zonnige dag, dus was het tijd voor wat waterspelletjes. Ook buikschuifbaan hadden we alvast gevuld voor het geval we mensen uit de May zover konden krijgen om een plonsje te wagen.

Helaas hadden ze geen extra kleding bij zich, dus blijft het aanbod gewoon staan tot het volgende bezoek. De teams begonnen heel erg sterk tegen elkaar. Allebei wisten ze namelijk allebei te scoren bij de kruiwagenrace. Helaas voor het team de Winnaars bleken de Klompeneindjes een stukje beter in een hoop spelletjes. Na de opgebouwde voorsprong van 4-1 wisten de Winnaars toch nog wat puntjes te pakken bij het katapult schieten en een potje mastermind.

Helaas mocht het niet meer baten, de voorsprong was inmiddels al zo groot geworden dat de Klompeneindjes aan het langste eind trokken en wisten te winnen. 7-4 was de eindscore, na een geweldige dag vol met activiteiten en een lekker zonnetje op de onze hoofden.

Wij vonden het super gezellig,

Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke buurtfeesten
Foto’s door Tamara Uittenboogaard