Familiedag familie van Gils

Familiedag familie van Gils

In Brabant, Familieuitjes, Lente, Mei, Uitjes, Wagenberg by Rico

Eens per jaar organiseert de familie van Gils een dagje uit. Voor iedereen was het een verrassing, alleen hadden sommige wel al een vermoeden. Enkele familieleden zijn vrijwilligers van de voetbalclub in Wagenberg en waren vorige week ook al geweest met een teamuitje en hadden al een beetje kunnen proeven van de sferen in de polder.

Ze hadden het topweer zelf al geregeld, waardoor ik alleen de activiteiten jong en oud nog hoefde te begeleiden. Als een speer gingen ze van start met de estafettes. Ballen vlogen om je oren, kruiwagenrace tegen je schenen en water over je tenen. Alles voor de winst!

De pauze was daar met een tussenstand van 7 -1. Een gespeelde wedstrijd zou je zeggen. Maar net zoals we in de finale van champions league mochten meemaken kan in een wedstrijd alles gebeuren. Want de tegen partij wist terug te boxen en brachten het gelijk naar 7 – 7. Als een geoliede machine wisten ze stoelendans , de schuifpuzzel en het katapult schieten te winnen

Snel wat sigaretten naar binnen tegen de stress, want de finale moest gespeeld worden. pijl en boog schieten met ballonnen. Heel spannend werd het niet, want het team dat zowat alles had gewonnen in de tweede helft wist ook het laatste doelpuntje in te koppen. De één na de andere ballon klapte en ze wonnen daarmee de roem voor het jaar 2014.

Als afsluiter nog even op de zeepbaan, gewoon omdat het kan. 😉

Bedankt voor de gezellige, zonnige zondag en de leuke reacties met tips!

Groetjes,
Rico

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard