Highlights mei

De highlights van mei

In Highlights by Rico

Er kwam leven op de boerderij. En dat voelde goed. 

Met veel kids die hun verjaardag of schoolkampen niet konden vieren, begonnen de ouders en scholen mogelijkheden te bekijken. Het ministerie had al goedkeuring gegeven over de protocollen van de brancheverenigingen, alleen moest de gemeente nog even toestemming geven. 

En toen… Was de kogel door de kerk. We mochten weer open! Yeah!

We mochten het geen kinderfeestjes noemen, maar ‘buitensporten’. Allemaal goed overheid! Als jullie het zelf nog maar snappen. 

En zo werd het eerste post lockdown uitje een feit. We toverden als vanouds een glimlach op alle gezichten en genoten van het fanatisme. Al snel volgde het bericht dat volwassenen ook mochten sporten, zolang er afstand werd gehouden. Dit is gelukkig geen probleem op ons terrein van 20.000 vierkante meter. Wel een uitdaging als mensen fanatiek worden. 

De horeca moest nog dicht blijven, maar ook die opening stond gepland op de routekaart. Er was hoop! 

En dat hadden we echt even nodig, na een periode van veel janken en medelijden met onszelf. Gelukkig heeft de therapie in maart en april geholpen. Ook wel “onderhoud” genoemd. 

Verstand op nul en uitvoeren. Hovenieren, stratenmaken, houtbewerken, de koeltechniek in of websites bouwen. Met Youtube, boerenverstand en veel fouten maken zijn we een heel eind gekomen. 

“Houd je hoofd koel” was het eerste project. En die verdient een eigen hoofdstuk. Nu even genieten dat we weer open zijn, voordat de realiteit weer indaalt. 

Bedankt voor het lezen. Speel buiten en geniet! 

Bedrijfsuitje kooispelKinderfeestje lasergamen
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje stokkenspelKinderfeestje enthousiast