Highlights in dieptepunten

In Highlights by Rico

Ja, de eerste zin staat op papier. #mijlpaal

Bijna 9 jaar geleden zijn we het avontuur Polderevents aangegaan en met veel trots kijk ik terug hoe we elke kleine en grote stap hebben gezet. Elk jaar werd het iets beter en mooier. Steeds meer groepen wisten ons te vinden en vertrokken na elk uitje met een glimlach. Velen kwamen vervolgens opnieuw met een ander gezelschap langs om aan hen te laten zien hoe leuk het was. Jaar op jaar, soms ook meerdere keren in één jaar. Hoe tof is dat?    

De wagon van de achtbaan ging steeds hoger, om vervolgens weer keihard met een looping naar beneden te knallen. We zijn een seizoensbedrijf dat het moet verdienen in een half jaar, door dubbel zo hard te werken in ons hoogseizoen. In de wintermaanden zijn we ook open, maar dan is het aanzienlijk rustiger bij de bbq. Stiekem niet zo erg, want voor ons ideaal en noodzakelijk om bij te komen van de extreme drukte in de zomermaanden.

Zoals elk jaar op vakantie in de winter, zodat we na de carnaval weer vol konden knallen. Iedereen van het team was helemaal opgeladen, het terrein lag klaar en de agenda stond bomvol. Yeah, we mochten weer! 

Maar toen… De wagon knalde niet via de rails naar beneden, maar stortte van de achtbaan. Gelukkig konden we nog uitstappen en is iedereen om ons heen gezond. Het bedrijf daarentegen ligt wel in het ziekenhuis, maar dat komt goed. Ons team werkt hier iedere dag keihard aan en samen gaan we ook dit seizoen alles eruit halen wat erin zit.

Dat is de reden van dit blog. Handen uit de mouwen steken. Ik wil laten zien wat we allemaal doen in deze tijden. Hier is de afgelopen jaren geen tijd voor gemaakt en nu kan dat gewoon. Iets wat we in de opstartfase van ons bedrijf bij elk evenement deden, gaan we nu proberen elke maand te doen.

Het idee is simpel. We delen alle highlights van de maand geclusterd in een verhaal en schrijven zo ons boek. Zo lees en zie je iets meer diepgang én de backstage verhalen van Polderevents. 

Oja, de highlights van mei..?

Die komen in het volgende blog, want de eerste zin is zojuist een verhaal geworden en mijn bladzijde is vol.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet buiten te spelen!