familiedag-actief

Familiedag familie Breukers

In April, Brabant, Breda, Familieuitjes, Lente, Uitjes by Rico

Paulieke’s moeder had vorig jaar voor haar verjaardag een tegoedbon gekregen om iets leuks te doen met haar kinderen. Aangezien ze weer bijna jarig was, leek het Paulieke toch maar eens tijd om iets te organiseren. Al snel moest ze aan Polderevents denken, aangezien Paulieke en haar vriend hier al meerdere malen zijn komen helpen als vrijwilliger tijdens de zomerspelen en winterspelen.

Verrassing
Aangezien de kinderen het als verrassing wilden geven, moest alles natuurlijk zo geheim mogelijk blijven. Zo geheim dat zelfs hun vader het vergeten was en op de dag van het evenement speciaal met hun moeder terug is komen rijden vanaf een weekendje weg die ze per ongeluk in hetzelfde weekend hadden geboekt. 🙂

Familiedag: actief programma
Om de dag nog bijzonderder te maken had Paulieke geregeld dat de hele familie aanwezig was bij aankomst van haar moeder. Na de grote verrassing en een bakje koffie was het tijd om 2 teams te maken en de strijd aan te gaan. Na ruim een uur het tegen elkaar opgenomen te hebben bij de zeskamp onderdelen en de puzzels, kon de familie van Paulieke meteen aanvallen bij de lunch. Nadat iedereen zijn kom vers gemaakte soep en wat luxe belegde broodjes lekker opgegeten had, was iedereen weer opgeladen voor het tweede gedeelte van de strijd.

Aan fanatisme was er geen gebrek aangezien de 2 teams aardig tegen elkaar opgewassen waren. Zeker tijdens het katapult schieten was de spanning aardig om te snijden. De uiteindelijke strijd werd gestreden tijdens het afsluitende spel: archery tag. Hier gingen ze gewapend met masker en boog de strijd aan om zo veel mogelijk vlaggen van de tegenstander af te pakken.

Toen eenmaal de strijdbijlen begraven waren en de twee teams weer als familie door één deur heen konden, stond er nog een lekkere puntzak friet en wat snacks op ze te wachten.

Wij vonden het gezellig!

Groetjes,
Team Polderevents

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard