teambuilding-drimmelen

Teambuilding leden Nederlandse TrouwBranche Organisatie

In April, Bedrijfsuitjes, Brabant, Jubileumfeesten, Landelijk vergaderen, Lente, Teambuilding, Uitjes, Wagenberg by Rico

Al voor de 2e keer kwamen de leden van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) voor een leuke dag waar lachen, samenwerken en discussie centraal stond. Maar niet alleen dat, ook om een klein feestje te vieren. De NTBO bestond 12 april namelijk precies 5 jaar! Na een interessante presentatie, waar veel werd gediscussieerd en een lekkere lunch in het zonnetje was het tijd voor het echte werk. De deelnemers (met karakter) kwamen langzaam om het kampvuur druppelen, om aan het teambuildings programma in de prachtige gemeente Drimmelen mee te doen. De eerste en tevens makkelijkste opdracht om het niveau van de groep te bepalen verliep verbazingwekkend vlot. Ze moesten bij het nummertje staan die ik ze gaf en een teamnaam verzinnen. Simpel toch? Vol goede moed liepen we naar het eerste spel en daar kwam de aap uit de mouw. team: “Poldermodel” stond met 14 deelnemers en de “De bikkels” met 7. Best knap, aangezien ik ze 3 minuten eerder in gelijke teams had verdeeld. Veel mensen kenden elkaar niet en dat is blijkbaar voor top ondernemers in de trouwbranche toch best spannend! 😉

Gelukkig brak het ijs meteen bij het eerste spel en iedereen begon zich met de team opdrachten te bemoeien. Het ene team was nog fanatieker dan het andere team en alles was niet eerlijk volgens de verliezende partij 😉 Bij het letterpakkenspel (waar je 4-letterige woorden moet raden en die woorden moet vormen door middel van de helm op je hoofd) was het hek van de dam. Een letterlijk oorverdovend geluid werd door beide teams geproduceerd, waardoor wij als spelleiding niet eens meer de omschrijving voor het te raden woord konden vertellen. Complete chaos!

Bij de wandelende A ging het ook niet helemaal van een leien dakje, daar dook 1 van de deelnemers bijna ‘head-first’ het gras in, maar haar team wist dit nog net te voorkomen. Vervolgens rolde dezelfde deelneemster ook nog over haar flintstones auto heen bij het oefenrondje ‘flintstone-auto rijden’. Bloedfanatiek!

Toen iedereen uiteindelijk uitgestreden was, was het natuurlijk tijd voor de prijsuitreiking. Team ‘Klavertje vier’ ging er vandoor met de winst, eeuwige roem en natuurlijk de eer om als eerste aan te vallen op het lekkere eten dat inmiddels vers van de barbecue geserveerd werd.

NTBO en haar leden, bedankt voor een top dag! Niet alleen jullie, maar ook wij hebben genoten en veel gelachen!

Groetjes,
Team Polderevents

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard