Familiedag Breda en omstreken - Familie Langerak

Familiedag Breda en omstreken – Familie Langerak

In Brabant, Breda, Familieuitjes, Juni, Uitjes, Zomer by Rico2 Comments

“We hadden een super leuke familiedag” mochten wij terug lezen in ons gastenboek! Altijd fijn om een leuke reactie te ontvangen.

De familie Langerak uit Breda en omstreken kwam met een gezelschap van 30 personen een dagje de polder in. Met 4 teams sterk probeerden zij zoveel mogelijk punten te halen. Het kwam een beetje mak op gang, maar toen ik zei “het staat 1 – 0” werd iedereen bloedfanatiek.

Het weer was zoals gewoonlijk prachtig in Nederland en we hadden dit keer gratis live muziek van het Powerweekend Made met af en toe het heerlijke geluid van een gemotoriseerd tractorpulling voertuig dat veel te veel PK’s had.

In de pauze hadden we inmiddels de estaffette’s en enkele denkspellen erop zitten. De tussenstand werd opgemaakt waar de teams 1 en 4 uitblonken. Zoals altijd waren er na de pauze dubbele punten te verdienen, waardoor alles nog mogelijk was.

Na het bamboe bouwen, een potje trefbal en pijl en boog schieten zat het programma er ver op en konden wij aan de gang met de patatjes. Uiteraard kwam de prijsuitreiking er nog aan. Hoewel de meeste het al wisten moest dit natuurlijk wel duidelijk zijn voor iedereen. Sterker nog: het moest worden vastgelegd!

Met 12 punten had team 4 terecht gewonnen! Bedankt voor de leuke middag en de reacties.

Groetjes,
Tommy, Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Wat een prachtige actie foto,s en wat hebben we het leuk gevonden.
    super. Hardstikke bedankt nogmaals voor alles.
    Groetjes fam v fessem.

  2. We hebben een super leuke familiedag gehad, tijd ging te snel.
    goed verzorgd en we zijn aardig bezig gehouden en de strijd liep hoog op !!!!
    Bedankt voor jullie inzet !!

Leave a Comment