Bedrijfsuitje Tuincentrum Sonneveld uit Made

Familiedag van Dongen uit Hooge Zwaluwe

In Brabant, Familieuitjes, Hooge Zwaluwe, Juni, Uitjes, Zomer by Rico

Op vaderdag, ter nagedachtenis aan de vader en opa, had de familie van Dongen uit Hooge Zwaluwe en omstreken een familiedag georganiseerd. De teams werden gemaakt en ook oma en haar vriend moesten tegen elkaar strijden. Tijdens het eerste onderdeel werd oma de kruiwagen ingezet en Opa Piet op de latten geduwd. Alles voor de winst! Als een bliksem gingen ze.

Estafette’s met bamboe en tennisballen werden fanatiek gespeeld. Al snel kwam team 1 met 5 – 0 voor en verloren ze alleen het bouwen van de toren. In de pauze even afkoelen in de stal, want de temperaturen liepen goed op. Na de pauze waren zoals gewoonlijk dubbele punten te verdienen. Team 2 gaf alles tijdens de hindernisbaan, het katapult schieten, trefbal en memory. Toen was het moment daar: 7 – 7 met nog twee spellen te gaan. Ze zaten in de winning flow tijdens de puzzelrace en stonden voor, alleen werd er op een cruciaal moment vals gespeeld, waardoor ze alleen nog in de finale gelijk konden maken.

Gelukkig was dat geen probleem, want tijdens het oefen schieten schoten ze bijna alles al in de targets, terwijl bij het andere team meer pijlen op de paarden werden geschoten dan in de targets. De finale begon en de spanning liep hoog op toen beide teams nog maar een ballon over hadden. Team 2 wist het toch eerder af te maken en zo stond het weer gelijk 9 – 9.

Het programma zat er op en iedereen kreeg honger, alleen moest er natuurlijk wel een winnaar bekend worden gemaakt. We kozen daarom voor een kort en simpel spel: spijkerslaan . Na wat knap timmerwerk wist team 1 het spel en tevens de wedstrijd te winnen.

Bedankt voor de gezellige middag!

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard