Bedrijfsuitje Tuincentrum Sonneveld uit Made

Bedrijfsuitje Tuincentrum Sonneveld uit Made

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Juni, Made, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Tuincentrum Sonneveld kwam zaterdagavond hun jaarlijkse personeelsuitje bij Polderevents vieren. Ondanks het tuincentrum 500 meter hemelsbreed van ons vandaan ligt, wist de organisatie tot 5 minuten voor aanvang geheim te houden voor het personeel wat ze dit jaar weer gepland hadden.

De Bulldozers tegen het team De Beste namen het tegen elkaar op. Beide teams waren er klaar voor. Na wat estafette spellen waren ze warm en klaar voor de hindernisbaan. Na een oefenrondje wist iedereen wat de bedoeling en kon de strijd beginnen. Gewapend met een balk van 4 meter en 8 fanatieke teamleden gingen ze van start. Al klimmend en kruipend wisten ze de balk door het parcours heen te manouvreren. Al snel werd duidelijk dat team De Beste ook de beste waren in de meesten spellen. Na de eerste zeven spellen wisten ze namelijk al een voorsprong op te bouwen van 5 tegen 2.

Het begon inmiddels al aardig donker te worden, dus dat betekende dat we ook bij de laatste spellen aankwamen. Een ouderwets potje trefbal sloeg zo goed aan dat we al snel niet 1 maar 3 potjes speelden. Als afsluiter lekker bij het kampvuur gezeten met een hapje en een drankje. Wij vonden het erg gezellig.

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Was een supergeslaagd personeelsuitje, wat hebben we genoten!!
    Zeker een aanrader!

Leave a Comment