Familiedag Jansen

Familiedag Jansen

In Brabant, Breda, Familieuitjes, Juni, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

De Tokkies tegen de Boerkes namen het op tegen elkaar in de strijd tijdens de familiedag van Familie Jansen. We waren nog niet begonnen aan de spellen en de vraag van één van de kinderen was: “Gaan we ook spijkerbroek hangen? Dit kan ik heel goed” Hij was zo overtuigend dat ik beloofd had om af te sluiten met een potje spijkerbroek hangen. De teams waren erg goed tegen elkaar opgewassen. Om en om wisten beide teams een puntje te pakken. Wat uiteindelijk na 10 spellen resulteerde in een gelijkspel tussen de Tokkies en de Boerkes.

Zoals al eerder afgesproken die dag zouden we afsluiten met het spijkerbroek hangen. Verschillende broers en zussen daagden elkaar uit voor de eeuwige strijd tussen broer en zus. Uiteindelijk wisten ze het voor elkaar te spelen dat ook hier een gelijkspel in ontstond wat betekende dat we nog 1 grote finale gingen doen. Jurgen tegen zijn zus! De strijd was spannend maar de winst ging toch echt naar de Tokkies. Het weer liet het gelukkig ook nog toe om de BBQ aan te steken zodat de familie Jansen nog heerlijk kon genieten van de BBQ. Een lekker ijsje voor de kids en toen zat het er helaas al weer op

Wij vonden het erg gezellig,

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Je kan wel aan de foto,s zien dat iedereen het naar zijn/haar zin hebben gehad!bedankt polderevents voor de wel geslaagde familiedag!

Leave a Comment