Familiedag van Dongen

Familiedag van Dongen

In Brabant, Familieuitjes, Juni, Terheijden, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

De familie van Dongen werd opgetrommeld door Pierre en Jeanne. Zij waren aan de beurt om een leuke dag voor de familie te regelen. Het was alweer de 15e editie hebben wij ons laten vertellen door een van de fanatiekelingen.

“Wat gaan we allemaal doen?”, “ik heb al 30 jaar niet gesport”, “Waar is het zonnetje?”, “Ik heb geen sportschoenen”. Allemaal vragen en opmerkingen die in de eerste 5 minuten te horen waren. Rico opende het woord en stelde iedereen gerust dat we geen topsport zouden doen, dat het perfect weer was om lekker te ravotten op een boerderij en dat iedereen in een team moest worden ingedeeld.

Binnen 5 minuten waren de teams “Shoarma, Driehoek, Vierdes en FC bal op het dak” gevormd. In ieder team zaten papa’s, mama’s, oma’s en opa’s en natuurlijk kinderen.

Eenmaal aangekomen op het veld vroeg Rico: “zijn we er klaar voor?”. Geen respons, ik nog een keer: “zijn we er klaar voor?” Wederom geen respons. Hij hoestte een keer en vroeg, (ehhl schreeuwde) “Zijn we er klaar voor???” en daar kwam die JAAAAA! 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 en de tijd liep. In 6 minuten tijd moesten ze zoveel mogelijk herhalingen doen met de kruiwagenrace, latlopen, zaklopen en een bal tussen het lichaam. Iedereen werd fanatieker, zelfs opa en oma!

Later het mijnenveld, touwtrekken, het ravijn spel en pijl en boog schieten. Toen was het alweer pauze met een hapje en drankje. Het weer werd er niet beter op, dus besloten we om binnen de laatste spellen te doen: giant jenga en spijkerslaan.

De muziek lekker aan, de bar was open en het eten werd bereid. Iedereen kon lekker bijkomen van de actieve dag en bijkletsen. De winnaars van team Vierdes gingen nog even op de foto en toen was het alweer voorbij.

Familie van Dongen: bedankt voor de leuke dag.

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Het was een hele leuke dag. Complimenten aan de begeleiding door hun enthousiasme wordt je het ook. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor jullie inzet.

Leave a Comment