Kinderfeestje Julian

Kinderfeestje Julian

In 8 jaar, Brabant, Dussen, Juni, Kinderfeestjes, Uitjes, Zomer by Rico

We waren nog maar amper begonnen of de eerste 2 dames lagen al in het water. Tijdens de hindernisbaan vielen ze er in toen de dames aan elkaar vast zaten met een band. De eerste punten werden gepakt tijdens het samenwerkingspel in de kruipbuizen. De teams gingen goed tegen elkaar op. Om de beurt werden er door beide teams punten gepakt.

Vandaag is er ook een nieuw record gevestigd door de kids, namelijk: langste potje touwtrekken in de geschiedenis van Polderevents. Meer dan 4 minuten werd er heen en weer getrokken door de heren! Toen de wedstrijd voorbij was kon je de opluchting van beide teams voelen.

Na de pauze was het tijd om langs de boom en over de muur heen penalty’s te schieten om zo extra punten te behalen. Als laatste spel gingen we pijl en boog schieten. Hierbij pakte ‘De teletubbies’ het laatste puntje waardoor het 7-7 stond. Als afsluiting van de dag werd er natuurlijk nog buik gegleden. Ondanks het niet zo lekkere weer en de hoeveelheid wind die er stond gingen de bikkels allemaal het water in.

Wij hopen dat jullie het leuk vonden, wij in ieder geval wel!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard