Bedrijfsuitje + jubileumfeest Enexis uit Breda

Bedrijfsuitje + jubileumfeest Enexis uit Breda

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Breda, Herfst, Jubileumfeesten, September, Teambuilding, Uitjes by Rico

John Stoop die werkzaam is voor Enexis uit Breda werkt maar liefst 25 jaar voor zijn baas! Reden voor een jubileumfeestje. De jaarlijkse teambuilding dag stond ook op de planning, dus waarom niet bundelen en er een topdag van te maken!

Ze begonnen in de visvijver van Terheijden. De vangst was niet heel bijzonder heb ik me laten vertellen, maar bijna iedereen had wel wat gevangen! Altijd leuk 🙂 In de middag mocht ik ze ontvangen en begonnen we met een lunch. Na genoeg energie binnen te hebben gehaald, konden we los.

De mannen, want er was geen vrouw te bekennen, werden in gelijke groepen verdeeld en de wedstrijd was begonnen. Cool zoals wij mannen zijn, begonnen ze aan de spellen. 😉 Voor de pauze zaten ze wellicht nog in hun concentratie zone van het vissen, want erg uitbundig gestreden werd er nog niet en gingen met een gelijk spel de pauze in.

Na de rust kwam hier meteen verandering in! Met het katapult bouwen werd meteen een record verbroken en de winning mood wisten ze door te zetten bij het mastermind die ze ook binnen 6 beurten wisten te raden. Bij de wandelende A en het spijkerbroekhangen wisten ze ook punten te halen. Touwtrekken, een puzzel estafette en een potje trefbal waarbij iedereen helemaal los ging, bracht de stand weer dicht bij elkaar. De finale werd gespeeld bij het pijl en boog schieten die na een korte verlenging werd gewonnen door het team van John, die zelf het schieten helemaal door had!

John en de overige mannen van zijn team, Bedankt voor deze mooie dag 🙂

Groetjes,
Rico, Daniëlle, Tamara en Tommy
y

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard