Familiedag Mureau

Familiedag Mureau

In Brabant, Familieuitjes, Herfst, September, Teteringen, Uitjes by RicoLeave a Comment

Nadat de hele familie had genoten van een lekker stukje gebak en een bakkie koffie, konden we de teams maken. 19 man sterk kwamen de neven en nichten van de familie Mureau langs voor hun jaarlijks terugkerende familiereunie. Leeftijd speelde deze dag geen rol, het maakte de familie niet uit welk spel we gingen doen. Jong en oud moest aan de bak.

Zelfs een rondje kruiwagenrace was voor de mensen met wat meer levenservaring geen belemmering. Aangezien het weer fantastisch was, konden we in de pauze lekker genieten van het zonnetje op ons terras.

Na de pauze stonden de wat rustigere spellen op het programma en werden de hersens geprikkeld tijdens de denk spellen. Na de welbekende puzzel estafette was het alweer tijd voor de finale. Wie van de familie is het beste in communicatie? Tijdens de morse wedstrijd hadden beide teams 6 minuten om zo veel mogelijk woorden te communiceren. Het team dat de meeste woorden goed en zonder spelfouten wist over te brengen, won de eeuwige roem.

Tijdens het nagenieten van de dag in het zonnetje werd er nog veel gediscussieerd over de spellen. Waarom sommige wel of niet met de winst er van door gingen. Al met al een erg fanatieke familie die niet vies is van bewegen. 😉

Wij vonden het erg gezellig en wie weet tot de volgende keer!

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Leave a Comment